April 2005

Publiceret: 12-05-2005 13:35

Efter at have set på den "store pakke" i haven i over en uge, besluttede vi at samle legehuset, som Maria og Christina havde fået af Farmor og Farfar i fødselsdags- og dåbsgave. Det var ikke en helt nem opgave, da brugsanvisningen mest lignede en dårlig kopi af en børnetegning. Christina og Maria synes det gik lidt langsomt og "hjalp" derfor med at flytte værktøjet, skruerne og byttede rundt på brædderne i de fine stabler som farfar havde lavet. Det gjorde det naturligvis ikke lettere, men meget sjovere for Maria og Christina. Men op kom det, efter flere nedrivninger og genopbygninger grundet den noget utydelige anvisning ( se billedserien under galleriet .)

Sjovere blev det da vi skulle male huset, svensk-rød. I løbet af fem minutter havde Christina allerede fået maling gennem tre lag tøj, i håret og hovedet. Maria var lidt mindre indsmurt, men beggede lignede nu det de i virkeligheden er, - Indianere!!! Huset, og en del af græsplænen, blev malet færdigt, og nu står det og pynter i haven og der bliver leget i det hver dag efter børnehave.

Den frie leg og uafhængigheden af forældrene er ved at indfinde sig. Vi behøves ikke længere at være lige i nærheden, for at Christina og Maria føler sig trygge. Men det er også kommet så vidt at vi nu gerne vil være i nærheden, af skræk for hvad de nu kan finde på. For "gode" ideer har de rigeligt af. Specielt er det med vand og jord et kæmpe hit. Skrækken for at blive beskidt er forsvundet helt (se billedet).

Vi havde i længere tid talt om at tage en tur til Fyn for at besøge Mortens tidligere kollega, fra Nymarksskolen i Rynkeby, Ebba og hendes mand Mogens, for at vise guldklumberne frem. Fredag den 15. skulle Morten på kundebesøg på Turø og vi valgte derfor at tage afsted allerede om torsdagen og inviterede os selv på overnatning hos Jan og Bente. Ebba (ja og Mogens) blev meget glade for at se os alle fire og indianer fik lov til næsten alt; hoppe i sengene, lege med glaskuglerene i vindueskarmen og stable snapseglas m.m., - det var bare helt fint for Ebba, - for Guuuuud hvor de charmerende!!!  ikk' Mogens??? Det blev en af de sædvanlige "korte" frokoster hos Ebba fra kl. 13.00 - 19.00!!

Lørdag formiddag ankom Mormor og Bedstefar for at kidnappe Christina og Maria!! - de ville passe dem i Skalborg, mens vi var til 30 års fødselsdag. Det var lidt underligt, for første gang, siden hjemkomsten, at få lov til at sove til kl. 10.00 om søndagen. Ikke specielt hyggeligt, men dog rart at få indhentet nogle timer i den søvnmangel man naturligt får opbygget når man får børn.

Sidst på måneden havde Maria og Christina den store fornøjelse at blive passet af Moster Ane og Rasmus, da vi havde fået billetter til Lundergaard Revyen (en lokalrevy i Hjørring). "Ane, - hun er bare sød. Ik'os mor!". Det er ikke svært, ud fra denne udtalelse, at gætte hvordan det gik!!!

Pigerne blomstre helt enomrt for tiden, som små påske-liljer der mærker forårets komme. Der synges og tales i en uendelighed, og det er derfor heller ikke blevet nemmere at komme afsted om morgenen. Der er simpelthen altid noget der lige skal undersøges eller fortælles eller en sang med fagter til, der absolut lige skal synges færdig; Lille Peter Edderkop, Hjulene i bussen drejer rundt, rundt, rundt..., Så går vi rundt om enebær-busk (forkortet til "så går vi enenbærbusk"). Specielt Maria er begyndt at udvikle et udpræget perfektionistisk træk, der gør at lykkedes det ikke tredje gang bliver hun stik-tosset på sig selv! Faderen ser det som en kvalitet (han er nemlig også perfektionist), Moderen er mere tilbøjelig til at få Maria til at slappe lidt af!! Christina viler stadig 100% i sig selv og tager det hele oppe fra og ned. Lykkedes det ikke, så "pyt med det, - mor eller far hjælper mig nok". Hendes humørsvingninger bevæger sig derfor også, for det meste, over x-aksen, hvor Marias gerne har udsving til begge sider!!

Men alt i alt går det fantastisk godt og vi nyder at være en familie, faktisk så meget så vi har ansøgt om endnu en tur til Bolivia, for at hente en lillesøster eller -bror. Det synes Christina og Maria kunne være rigtig sjovt, efter at have set et par nyfødte i vennekredsen; "os ha' baby mor, fra Bolivia"!

1658
1658
1658
1658
1658
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System