Februar - Marts 2006

Publiceret: 05-06-2006 22:14

Februar begyndte med vild forvirring, vi solgte vores hus og hvor skulle vi så finde en bolig til 4 + en stor hund inden 15/3 ??? Vi så på mange steder, men pladsen var ofte lidt trang, til sidst forbarmede Hjørring Sygehus sig over os og vi fik lov til at leje en lægebolig. Godt 90 kvm på 1. sal. Skønt, og så skulle der pakkes.

Nyde livet skulle vi også. Christina og Maria ynder at spankulere omkring i højhælede prinsesse sko og tylskørter, så vi havde ikke svært ved at finde kostumet da FDF inviterede til Fastelavnsfest. Maria og Christina skulle dog lige hen og konstatere at det var en "pap kat" vi skulle slå af tønden og ikke en rigtig, før de ville slå hårdt. Deres mor blev bedt om at være med i dommerpanelet der skulle vælge de bedst udklædte sammen med endnu en forælder til tvillinger. Vi synes jo begge at vores 4 børn var de smukkeste og bedst udklædte, men man kan jo ikke vælge sine egne børn!! Døm selv, vi synes at bamse og kylling er skønne sammen med prinsesserne.

Da næsten hele husets inventar var pakket i kasser, kunne vi holde rigtig børnefødselsdag. På Christina og Marias 4 års fødselsdag inviterede vi hele familien til rigtig børnefødselsdag med kagemand og røde pølser. Vi havde en rigtig skøn dag og et dejligt hvil fra flytte ræset.

Søndag d 12 Marts flyttede vi så til Hjørring. Christina og Maria synes det var skønt. De havde Farmor og Farfar som hjælpere hele dagen, mens Mor og Far forsøgte at dirigere møbler og kasser ind i de rigtige rum. Heldigvis fandt vi et tomt rum i kælderen, for det er ikke let at stuve alle ting fra et 230 kvm hus ind i godt 90 kvm 1. sals lejlighed. Men da vi havde nogle kanon gode "flyttemænd" gik det som en leg og huset var tømt til middag.

Maria og Christina konstaterede hurtigt at det er fedt at bo i lejlighed med tilhørende legeplads og stor parkeringsplads at cykle på og vi voksne må da også indrømme at det går ganske godt..

1663
1663
1663
1663
1663
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System