Juni - Juli 2006

Publiceret: 02-08-2006 00:00

Den 1. juni kom der følgende meddelse fra Tina fra AC: "I er nr. 2 ved dommer 2. Så det kan meget vel blive inden for de næste par måneder. Hilsen Tina "

Hold nu .... så er det jo snart at vi skal afsted efter en lillebror eller -søster!! Det kan ellers nok være at vi fik andet at tænke på end den kommende sommer og alle husplanerne. Maria og Christina blev også meget glade og var enige om at det godt måtte være en lillebror hvis bare han kunne hedde Cecilia! Nå men denne meddelse kom altså noget bag på os da vi først havde forventet at skulle til Bolivia i december/januar, - nå men hva' skie...

Siden har vi sagt ja til det vi er blevet indbudt til, med det forbehold at vi ikke kunne være sikker på at være hjemme. Men det har der været fuldforståelse for.

Den 5. juni tog vi til Åh Abe koncert i Aalborg, sammen med Liv, Signe, Annemette og Bo. En kanon god koncert, med alle de bedste sange fra Åh Abe CD'erne. Ja det vil sige at de første 2 timer var perfekte, men så fandt Maria og Christina ud af at der var en hoppeborgs-rutchebane på pladsen. Og sådan én skal man jo prøve, - ikk' far!! Jo, jo, - hvis pigerne vil så... Og det betød så ca. 50 minutter i kø og derefter 3 ture på rutchebanen. Og i den tid hørte vi ingen koncert! Nå men der findes ikke noget som en gang popcorn ikke kan gøre godt igen! Da vi kom tilbage til "vores pladser", var der ikke flere sange fra CD'erne. Til gengæld begyndte nu 3 timers show med diverse børnestjerne... (læseren kan selv tænke sig til hvad forældrene synes om dette!)

Den 17. juni inviterede mormor og bedstefar os i Cirkus Benneweis. Det var spændende. Maria og Christina blev fotograferet med både papegøjer og en elefant. Det var stort og også lidt farligt. (Den var faktisk rigtig stor sådan en elefant når man står lige foran med snabelen lige bag øret!!!!) Men der var åben mund og polypper hele forestillingen igennem fra de små indianere. Og så var der jo en masse at fortælle i børnehaven dagen efter!

Den 5. juli tog vi, sammen med 30 andre fra FDF Hjørring, på FDF's Landslejr som afholdes på FDF's eget lejrområde Sletten ved Julsø, Silkeborg. Ialt deltog der over 12.000 på Landslejren. Det blev en rigtig god tur, - fantastisk vejr og nogle utrolig søde børn. Maria og Christina nød specielt at sove telt og være sammen med alle de andre børn. Og ikke mindst de lidt større børn som var helt vilde med at lege med Maria og Christina (de er jo fantastiske til at charmere).

Den 20. juli fik vi besøg af Niels, Kåre, Haidi og Jørn fra Tjæreborg. Som er nogle rigtig gode venner vi har fået gennem de forberende adoptionskurser. Niels er fra Indien og en rigtg gæv gut med fart på! Selv om lejligheden ikke er den største, gik det fint med overnatende gæster. Og vi havde nogle rigtig dejlige dage hvor vi bl.a. var i Fårup Sommerland.

Christina og Maria har været på besøg flere gange hos Mormor og Bedstefar i det sommerhus som de passer på i Nr. Lyngby. Det har været vildt fedt! Og så har de flere gange været i Family Farm, - som er en ganske almindelig Bondegård med rigtig mange forskellige dyr og lidt hoppepuder og cykler. Men det er lige noget for et par piger der kan bruge flere timer på at sidde med en lille "kitte-kalling" (som Maria fortalte).

Ja det har været en helt fantastisk sommer indtilvidere... og nej vi har intet hørt endnu fra AC - selvom der nu er gået de forventede 2 mdr.

1665
1665
1665
1665
1665
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System