Januar - Februar

Publiceret: 18-03-2007 11:52

Så blev det 2007. Stadig med en mor som kun kørte på 25-50% af maksimum. Men trods alt i bedring. Det blev så tilgengæld begyndelsen på et par måneders "snot/hoste/feber-ting" på skift mellem familiens medlemmer, med ringe plads i dobbeltsengen til følge. Et par nætter om ugen er helt ok, med selskab, - men flere uger i træk! Det medfører dårlig søvn og en krop der føles total radbrækket om morgenen. Men nu til lidt om begivenhederne i januar-februar.

Den 15. januar tog hele familien på udsalg og gavebytning i Aalborg. Vi havde ligesom ikke haft de fornødne kræfter eller lyst lige efter nytår. Vi tog ind i Salling og gik fra etage til etage for at bytte og købe nyt. Det var lige noget for Christina og Maria, - specielt da vi nåede pige-tøjs-afdelingen. "Prøv lige at se de Guldkjoler!!! - er de ikke bare flotte!!!" - og det betød så indkøb af to stk kjoler med flere skørter og blonder og i guld-farve. "Neeej nu ligner vi jo helt Askepot!" (Ja, - fuldstændig! citat en stolt far). Sebastian tog ikke helt del i løjerne, men havde det vist hyggeligt i barnevognen. Vi havde, inden vi tog hjemmefra, bestemt os for at tage på restaurant for at spise og fik så den tanke at det kunne jo være at bedsteforældrene ville gøre os selskab. Farmor og Farfar kunne ikke, - men Mormor og bedstefar mødte os på Jensens i Aalborg. Her kunne vi så meddele at vi havde besluttet os for at holde barnedåb den 4. februar. (ja nogen gange går det lidt stærkt med beslutningerne i familien Nborg). Vi manglede dog lige at aftale tid med præsten og andre små detaljer som mad osv.

Den 19. - 21. januar var vi i Skallerup Klit med FDF. Vi har en rigtig god aftale med Skallerup Klit Feriecenter om at samle affald på hele området, mod at låne et antal sommerhuse tre - fire gange om året. Det er en rigtig god aftale. Denne gang havde vi lånt lidt ekstra huse og derfor var det muligt at invitere lidt ekstra med. FDF'erne boede i tre sommerhuse og vi andre (4 familier: 8 voksen og 11 børn) delte tre andre sommerhuse. Vi spiste sammen alle fire familier og havde en rigtig hyggelig weekend. Det bedste var at vi havde fri adgang til svømmehallen og badelandet hele weekenden. Og hvis det havde stået til børnene, havde vi levet, spist og sovet i vandet.

Den 23. januar havde Rikke og jeg kobberbryllup. Vi havde bestemt os for ikke at råbe for højt op om dette, da vi hellere ville udskyde dette samt Mortens 40 års fødelsdag til sommer og holde et brag af en fest. Men trods dette stod farmor og Farfar på parkeringspladsen under vores soveværelsesvidue. Farfar spillende på tuba; "Det er så yndigt..." og "Hvad er det min Marie". Det var en kæmpe stor og dejlig overraskelse. Farmor og Farfar blev hele dagen, og passede børnene, for jeg havde lavet en aftale om en forkælelsestur til min elskede i Skallerup Klit Romelus (rommersk bad med alle mulige former for afslapning og massage), med efterfølgende biograftur (Casino Royal - 007 - ja jeg skulle jo også have lidt ud af det!). Det var en rigtig hyggelig voksenaften.

Nu er der også kommet gang i planerne om vores husbyggeri. Vi havde den 27. januar møde med alle håndværkerne for at gennemgå projektet, og for at være sikker på at alle havde fået alt med i deres afgivne tilbud. Det forløb rigtig godt og vi fik aftalt en startdato for byggeriet: den 1. maj 2007, - med en forventet indflytningsdato først i december 2007. Altså julen 2007 vil blive i vores nye hus!!!

I februar måned havde vi gæster næsten hver weekend på grund af fødselsdage og barnedåb. Som tidligere skrevet skulle vi have barnedåb den 4. februar i Sct. Catharinæ Kirke i Hjørring. Dagen forinden fyldte jeg fyrre og vi havde derfor inviteret bedsteforældrene til borddækning og forberedelse af festen og lidt fødselsdag om lørdagen. Så jeg blev fejret! (og det gjorde Mormor også, - hun har nemlig fødselsdag samme dag). Barnedåben blev en rigtig dejlig dag, - masser af glade mennesker og dejlig mad og nogle meget fine gaver til Sebastian, samt fødselsdagsgaver til fra Nyborg.

Weekenden efter holdt Rikke og Esben bestyrelsesmøde hos os i lejligheden, med en meget lækker middag lavet af .... Ja himself!

Den 17. februar var jeg på herretur med Bo i Hjørring city (en 12 timers seance) og samtidig var Rikke og ungerne var på sygebesøg i Skalborg hvor Mormor og Bedstefar lå i sengen med en kraftig lungebetændelse og feber og snot og andet dårligdom. Heldigvis havde vi alle noget at se frem til: En uges ferie i Mormor og bedstefars sommerhus i Malaga. Billetterne havde vi, som meget andet, spontant bestilt over nettet den 14. feburar, med afrejse den 24. fra KASTRUP (dette skyldtes prisforskellen på kr. 6000,00)!! Da vinteren slog ned over Danmark den 22. februar og alt næsten var lukket, turde vi ikke tage bilen til Sjælland, men bestilte istedet billetter til toget. Det blev en lang rejse på over 8 timer inden vi nåede Moster Lone og Onkel Thomas lejlighed i Dronningens Købehavn. Vi overnattede hos Lone og Thomas og tog med flyveren, næsten planmæssigt, om lørdagen. Mormor og bedstefar skulle rejse fra Aalborg (de havde bestilt billetterne i god tid!), - men desværre var alle afgange fra Aalborg aflyst om lørdagen og vi kom derfor til Malaga før dem. Det var specielt Bedstefar meget ærgelig over (og det var vi også). Vi havde en fatastisk uge i Syden, med sol og blåp himmel og 25-30 grader hver dag. Et stort minus var at Mormor og Bedstefar måtte krybe under dynen i henholdsvis 2 og 3 dage, med feber og dårlig mave. Men vi fik ladt batterierne op og nød hinandens selskab. Se alle billederne fra turen under galleriet .

Den 18. februar var vi til fastelavn med FDF. Christina og Maria var (selvfølgelig) klædt ud som prinsesser.

Maria og Christina er ved at vende sig til at Mor's orlov snart er forbi og dermed at hverdagen snart melder sig med længere dage i børnehaven. Det er nu heller ikke noget de er kede af, men det har været hyggeligt at blive hentet tidligt og lege med lillebror og hinanden der hjemme. Der har dog været mange dage hvor alle tre har været hjemme med Rikke på grund af sygdom. Sebastian er blevet en meget selvstændig herrre i løbet af de sidste par måneder. Han ved lige hvilke kontakter han skal trykke på og hvor højt han skal råbe for at få sin vilje. Dette gælder også hvad angår herrens indtagelse af føde. Aldrig har vi haft så meget larm ved middagsbordet... Han snakker og pludrer og giver sin mening til kende om alt hvad han får i munden og ikke mindst om det der ikke kommer hurtigt nok ind i "skuffen". Han kravler stadig ikke, men har udviklet sin egen teknik på de glatte parketgulve: han humber sig frem på bagdelen med det ene ben foldet foran sig og de andet hængende efter sig som en hale. Det ser sjovt ud, men det går stærkt. Og så er han begyndet at rejse sig op ved alt han kan nå, - dette gælder også anlæget og alle CD'erne og Maria og Christinas DVD'er... De bliver revet ud af rolen mindst 5 gange om dagen, til stor glæde for Sebastian og stor irritation for Hr. Nyborg. Hans mere aktive liv, giver dog også en del flere skræmmer; der er meget som ikke står så fast som "man" skulle tro, med det resultat at "man" vælter omkuld mange gange om dagen. Men er man en frisk dreng skal det jo også kunne ses.

Prolog: Denne dagbog har været lang tid undervejs, men der er ligesom ikke så mange kræfter eller så meget tid til dette, med tre børn og en travl hverdag. Men vi har det rigtig godt og vi nyder vores dejlige børn!

1669
1669
1669
1669
1669
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System