November - December

Publiceret: 29-01-2008 21:27

Svært forsinket igen igen... ja vi kan bare ikke få skrevet denne dagbog lige for tiden. Vores sene efterår har været præget af sygdom og nu trænger vi virkelig til noget ro og bedre helbred for alle.

Familien Nyborgs nytårs ønske: Bedre helbred for alle i år 2008.

Maria har i november og december været ramt af flere tilfælde af høj feber og lungebetændelse samt halsbetændelse. Flere nætter har vi været "lige på nippet" til at indlægge hende på børneafdelingen, da hun virkelig har været dårlig. Stakkels pige tabte sig fra 19 til 16 kg og var kun skind og ben og var utroligt afkræftet. Hun blev så tynd at vi blev alvorligt bange for om hun skulle fejle noget alvorligt. Hun skal derfor til tjek hos en børnelæge, da man som mor bestemt ikke er objektiv læge når det drejer sig om sin egen datter. Hun er heldigvis begyndt at tage på igen og trives og har kunnet fejre jul uden sygdom.

Farmors fødselsdag kunne vi fejre med Maria liggende på gulvet sovende. Men vi andre havde en rigtig hyggelig aften på restaurant Bones i Aalborg. Hele familien Nyborg incl de meget populære fætre Nicolai og Thomas. Alle 3 børn ser utroligt op til dem og Sebastian og Thomas blev rigtig fortrolige.

Weekenden med den 1. december havde vi meget travlt; først Runes fødselsdag i Dronninglund, et hav af skønne unger ca 20 og de legede og hyggede sig til de faldt om. Os voksne "råhyggede" med god mad, god vin og gode diskussioner. Lørdag den 1. december var det så spændende om Julemanden kunne finde os, det lykkedes heldigvis at finde sokken inden Christina kl 5 ikke kunne vente længere på at se om han havde været på besøg, Barbie film gjorde lykke. Men hvad skulle han så gøre dagen efter, vi skulle nemlig sove hos Mormor og Bedstefar?  Heldigvis var der ingen tøven hos Maria, hun kunne jo bare sige at pakken skulle leveres i Skalborg. Eftermiddagen tilbragte vi i selskab med en stor flok børn fra alverdens lande til juletræ hos Adoption og Samfund. Julemandens hjælper fra Grønland lovede selvfølgelig at han nok skulle finde frem til Sebastian, Maria og Christina. Eftermiddagens højdepunkt var dog Troldmanden store Kassa. Den mest børne-venlige og fængende tryllekunstner vi har oplevet. Pigerne var selfølgelig superflotte og meget iøjnefaldende i deres nye flotte spanske Flamingo kjoler. Maria blev udvalgt til at være hans assistent og hun overvandt al sin generthed og gik på scenen og var meget dygtig og meget stolt, ja forældre og bedste forældre var dybt benovet over hende. Et utroligt flot arrangement. Lørdag aften var vi voksne til julefrokost og alle ungerne hyggede sig hos Mormor og Bedstefar. Morten blev desværre syg, med 40 i feber, i løbet af aftenen så han gik glip af Brians hyggelige 30 års fødselsdag søndag.

December var utrolig hyggelig, vi startede med en ferieuge hvor Rikke og tøserne fik købt næsten alle julegaverne og rigtig hyggede med julebagning og -pynt. Hver dag begyndte meget tidlig ca kl 05.00 med at Christina spurgte om det var morgen nu. Julemandn kom troeligt hver morgen med en lille ting. For Sebastian var de dage hvor han fik en "rin" (mandarin) de bedste. Han elsker mandariner.

Juleaften holdt vi over to aftener. Lillejuleaften hos familien Pedersen i Skalborg med hele familien, der jo bliver hastigt større ny hvor vi har fået vores søde kusine Emilie og hvor Mie og Christian venter deres søn der skal hedde Emil. Juleaften fejrede vi hjemme ilejligheden med Farmor og Farfar. Vi havde en rigtig hyggelig dag hvor alle var igang med forberedelserne til en skøn aften. Midt i maden bankede det pludselig på døren og uden for stod han JULEMANDEN, ALTSÅ DEN HELT RIGTIGE. Gaver var der mange af, ja selv dubletterne blev taget imod med begejstring. Den lyserøde Play Station med spil vagte stor jubel og hele julenat og al ledig tid mellem jul og nytår blev brugt på at spille. Ja far Morten var bestemt også glad for gaven.

Ja denne dagbog både begynder og slutter med en syge historie. Morten fik den 20. december nældefeber over næsten hele kroppen, kløede konstant og intet hjalp. Den 30. var han desperat og han fik en akut tid på hudafdelingen i Marselisborg den 31., fik taget prøve af huden og fik endnu et medikament der ikke hjalp. Så han var gennem torturlignende forhold med næsten ingen søvn og konstant kløe. Mere om dette i næsten dagbog.

Nytårs aften blev fejret med Annemette, Bo, Signe, Liv, Mathias og Rasmus. Så 6 unger og 4 voksne til råhygge i vores lejlighed. Det var tæt, men også rigtig hyggeligt og på børnenes præmisser. Vi fik skudt nytåret ind med et stort antal raketter og batterier, - mere en fruerne synes var godt!

Sebatian er inde i en rivende udvikling nu mht. sproget. Han kender nu og kan udtale alle navne på de personer der er i hans nære omgivelser; Mor (og Rikke), Far (og Morten), Mia (=Maria), Stina (=Christina), ebastian (=Sebastian), Farmor, Farfar, Mormor og Bedstefar... Det er altså stort. I vuggestuen er der to der hedder Sebatian, så han bliver kaldt Nyborg, - hvilket han allerede har tillært sig. Derudover bliver mobiliteten også større dag for dag, - man kunne nogen gange ønske at vi var tilbage i "kravlestadiet"! Maria og Christina er den seneste tid blevet endnu mere glad for Børnehaven, og har udtalt at det er den bedste børnehave de har gået i. Det er jo superdejligt at de er faldet rigtig godt til.

Der er blevet sat ny dato på indflytning i huset: 15. marts - men denne gang holder det! - det er alle håndværkere enige om, selvom "ballerne skal strammes"!

1674
1674
1674
1674
1674
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System