Julen 2010

Publiceret: 27-01-2011 22:25

Efter et efterår med fuld fart frem, kunne vi tage det mere med ro i november og december end vi har prøvet før. Pigerne elsker jo at julehygge og -pynte. Og den fik ikke for lidt! Traditionen tro holder vi den første weekend i december en jule-hygge-klippe-bage-dag med vores gode venner, Mette og Henrik. Pigerne "nørkler" og laver forskelligt håndarbejde (Mette er en ørn til dette) og drengene bager pebernødder, og som noget nyt i år forsøgte vi os med vaniliekranse. Det blev noget af en prøvelse da vi ikke havde det helt rigtige udstyr. Men det smagte fantastisk.

Som noget nyt afholdt verdensfirmaet, NEWWWEB, julefrokost for ansatte og deres koner. Jeg havde købt en samlet pakke i Skallerup Klit med julefrokost og overnatning i egen hytte. Det var en kanon idé. Så det gør vi helt sikkert også næste år. Maden var også i top og selskabet kunne der jo ikke klages på, når man har verdens bedste medarbejdere.

Aldrig har jeg glædet mig så meget til juleaften som i år. Det var der to grunde til; vi havde købt Nintendo DSI XL til pigerne (som de var 100% sire på at de aldrig ville få) og den anden grund var at jeg havde købt en rigtig fed racer-bane til Sebastian. Jeg kunne næsten ikke vente med at give gaverne.

Juleaften holdt ved med Rikke's side af familien. Vi var 17 til bords, så det var ikke nok med en enkelt and i Weberen, der måtte en ekstra til, fra ovnen (fyyy!). Det var en rigtig hyggelig juleaften, - det er skønt at være mange, selvom der næsten ikke var plads til alle gaverne. Men vi tog det i etapper; Julemand, Julemad, Julegaver, Risalamande og til slut en gang Julegaver mere. Ja og så gik der vist portvin i festen! Moster Ane, Onkel Rasmus og ders lille ny Rosa Marie samt Moster Lone, Onkel Thomas, Emilie og Lærke overnattede julenat. Det var virkelig hyggeligt at vågne og spise morgenmad sammen. Ja inden morgenmaden havde Sebastian og jeg selvfølgelig lige samlet og prøvekørt racerbanen (vi stod op kl. 06:30), - og ja den er lige så fed som på pakken!

1. juledag, endnu en tradition, nemlig julefrokost hos Tante Anette, Onkel Jesper, Thomas og Nicolai i Vodskov. Så er det på den igen med det helt store juelfrokost bord, - ja det er dejligt med alt det mad!

Nytårsaften holdt vi sammen med familien Nyhuus (Rune og Pernille og ders børn Rosa og Julius). En rigtig dejlig aften med god mad, rødvin, mere portvin, konfekt og ikke mindst krudt! (jeg elsker krudt og fyrværkeri). Nyhuuserne overnattede og vi havde en stille nytårsdag.

1704
1704
1704
1704
1704
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System