November 2005 - Januar 2006

Publiceret: 18-02-2006 16:52

I november fik mor endelig "snøvlet" sig sammen til at holde reception i anledningen af at hun har nedsat sig som kompagnon i Lægeklinikken i Saltum, ja det har hun nu været et års tid, men bedre sent end aldrig. Klinikken blev forvandlet til et sandt menneske- og gavehav og vi havde en skøn dag. Mors konsultations rum blev straks forvandlet til legerum og de flotte legetøjsgaver blev straks taget i brug af Christina, Maria, fætrene Nicolai og Thomas samt en del andre børn (Se billederne).

Vi fik også i november taget os sammen til at få besøgt Haidi og Jørn og deres børn Niels og Kåre i Tjæreborg. Det var et besøg vi alle havde glædet os til længe. Vi har mødt hinanden for 2 år siden på de adoptions-forberedende kurser men det har ikke før nu kunnet lade sig gøre at få set hinandens guldklumper, og hvilke guldklumper. Haidi og Jørn har adopteret charmerende søde Niels fra indien og han og tøserne kunne straks finde en fælles interesse i Bamse og Kylling. Ja og vi "gamle" vi havde jo i den mellemliggende tid oplevet en hel del, så snakken gik hele weekenden, - bare ærgerligt at der er så langt til Tjæreborg!!   November blev også måneden hvor vi havde nogle gevaldige magtkampe med begge pigerne. Pludselig en nat vågnede Christina med et voldsomt astma anfald og selvfølgelig havde vi lige den dag ingen astma medicin i huset, så hun hev efter vejret til vores egen læge i Hirtshals åbnede og hun kunne få maskebehandling. Da begge piger har tendens til bronkitis, har de siden dagligt skulle have inhalationer med astma medicin - morgen og aften. De første 14 dage var en kamp, skrig og skrål spark og slag og dumme forældre der holdt dem, når medicinen skulle tages. Men nu er de bare så seje, de kan helt selv og uden skrig!! PY Haaaa.

December var bare skøn. Hvad er bedre end at bruge en hel dag på at hænge nisser op og bage pebernødder med sine guldklumper?? Ham der julemanden er vi endnu ikke helt dus med i Asdal, vi lavede ret hurtigt en aftale med ham om at han bare skulle sætte gaverne på trappen her hos os, "for han har jo så travlt". I børnehaven var der bedsteforældre-dag, man måtte have 2 bedster med pr barn, hvilket Maria og Christina syntes var skønt, for så kunne de have både Farmor og Farfar samt Mormor og Bedstefar med. Vist en rigtig skøn dag... Ja vi forældre havde jo ikke adgang.

Julen skulle vi holde i Asdal sammen med Farmor, Farfar og Olde Ruth og som sædvanlig var vi i "god tid", Rikke havde fri d 22 og 23 dec så der kunne vi jo nå gaver og alle indkøb med lethed, troede vi. Der skete bare det at Maria fik forkølelse og feber og de måtte begge med ud at købe alle gaverne, faktisk rigtigt dejligt med sådan nogle "pigeture" med restaurant hygge/forkælelse og nissekiggeri. Så det blev til et par dage med ren RÅHYGGE. Julen blev fejret i 2 omgange. Fam. Pedersen kom til nissegrød og gaver d 23. Her fik Maria og Christina flotte dukker og sminke dukker. Dukkerne er veldigt avancerede, de både griner og græder og til tøsernes store fryd bøvser de når de har spist... Ja lige nu er alt det frække med bøvs og prut m.m. meget sjovt. Juleaften blev den første juleaften hvor Morten ikke nåede i kirke, Christina og Maria tog sig en gevaldig middagslur og vi nænnede ikke at hive dem ud af deres søde søvn. Men hvilke afsavn lider man ikke gerne for sine skønne guldklumper, der jo så var friske hele aftenen til maden, juletræet og de skønne gaver. De fik mange flotte ting, men som det ses af billederne var der især en der tog kejler. En spillemaskine, mini computer til tv et. Da den var pakket ud, kunne risalamande være risalamande, den skulle sættes til nu og her og far var straks fyr og flamme. Resten af julen var nogle skønne dage med Julefrokost hos Fætter Thomas og Nicolai 1. juledag og Julefrokost med fam. Pedersen 2. juledag. Et par hyggelige dage med familien, men næste år vil vi nu have en fridag hvor vi har tid til at lege med alle vores skønne gaver. Nytårs aften blev holdt helt på børnenes præmisser. Vi havde besøg af vores gode venner Annemette og Bo og deres 4 børn, Lille Liv, Signe, Rasmus og Mathias. Det var en skøn aften, med god mad, meget konfetti, sjov og leg. Raketterne synes vi tøser nu var smukkest set gennem vinduet.

I januar blev det pludselig hverdag med lange dage i børnehave og på arbejdet, men det er nu skønt at det bliver lysere og lysere når vi kommer hjem, ellers var den daglige komentar "Altså øv, det er mørkt igen..." Januar blev smuk med masser af sne som vi nød at lege i alle 4. Vi bestemte os for at i år skulle vi nå at tage en skiferie, men vi måtte pludselig ændre planerne til "flytte ferie", da vi har solgt vores hus. Det er jo skønt. Så kan vi komme videre med byggeplanerne på vores skønne grund i Hjørring. Men vi blev også lidt paniske for hvor kunne vi finde en lejebolig, stor nok til 4 og en hund på kun 2 måneder??!! Men i slutningen af januar faldt alt på plads. Vi har lejet en 4 værelses lejlighed på 97 kvadratmeter. Så må vi jo få ryddet lidt ud i det vi har...

At vi har 2 kvikke piger er vi ikke i tvivl om, og munden står ikke stille på nogen af dem. Der kommer næsten daligt små sjove bemærkninger. De er ved at lære klokken så småt, lige nu er den konstant "Halv mange". Sange kender de også mange af og udover den med nissegrøden var den med "de tre små sandaler" (også kendt som 3 små soldater) meget populær i december. EN af de bedste kommentarer var dog, da vi sad og så "Når storken svigter 2" (ja det er altså ikke en krimi!!) i fjernsynet. Mor nævnte noget med at "i vores familie kommer børnene fra Bolivia", og fortatte så "..og når Tina fra AC ringer..." - "så siger vi JUBIII" afsluttede Maria sætningen. Ja som I nok kan forstå så fylder vores kommende lillebror/-søster en del i Christina og Marias kønne hoveder allerede.

1662
1662
1662
1662
1662
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System