Juli - August

Publiceret: 17-09-2007 09:37

Det var ikke ligefrem det gode vejr der prægede juli og august måned i år. Men, som vi siger i FDF: "der er ikke noget der hedder dårligt vejr, men dårlig påklædning". Dette måtte vi sande i uge 28 hvor vi tog på Sommerlejr med FDF. Da Rikke ikke kunne holde fri en hel uge i højsæsonen fik pigerne og jeg en helt uge sammen. Det var utrolig dejligt. Vi, FDF Hjørring, havde lejet en hytte ned til Limfjorden i Ærtebølle nær Farsø. Vi var omkring 40 børn og ledere på lejren og havde en fantastisk uge trods blæsevejret. Det bedste ved denne uge var dog at opleve hvordan Maria og Christina blev mere og mere fortrolig med de andre børn og voksne og blev så modige at de turde optræde til lejrbålene. De faldt så godt ind i lejrlivet at de helt glemte at være "pylret" når deres mor kom på besøg! ;-) Så nu er de blevet indmeldt i FDF Hjørring!

Den 30. juli var sdste dag for Christina og Maria i Børnehuset Bjergby. Pr. 1. august havde vi fået plads i Børnehuset ved Kilden, som ligger lige bag ved vores nye kommende hus. Det blev en underlig dag, for trods vores lidt ambivalente forhold til børnehaven de sidste par måneder, så havde Maria og Christina jo haft en rigtig god tid i Bjergby. Vi tog ud i børnehaven over middag med kage og fik sagt farvel til alle. Den 1. august begyndte pigerne så i den nye børnehave. Det blev en hård start med tårdevædet farvel hver morgen hele ugen. Men de er nu begge faldet rigtig godt til, i de nye omgivelser.

4. august holdt vi kombineret kobberbryllup og 40 års fødselsdag. Vi havde inviteret familie og venner til helstegt pattegris og softice. Det blev en rigtig hyggelig aften/nat, trods hr. Nyborgs tidlige godnat! August måned bød ikke på mange aktiviteter bortset fra et par besøg i Fårup Sommerland. Den ene gang med Farmor og Farfar og den anden gang med Rosa, Julius, Pernille og Rune.

Sidste uge i august havde Rikke taget fri og vi tog derfor på campingtur i telt til Jambo Vester Camping. En "halv kold" oplevelse, men vi hyggede os sammen. Rikke og pigerne var på campingpladsen hele ugen. Jeg tog til Hjørring hver formiddag, da Sebsatian skulle begynde i vuggestue i Børnehuset ved Kilden. Det klarede han i stiv arm. Lidt gråd den første dag, og derefter charmerede han sig ind på personalet og har styret vuggestuen lige siden. Det er dejligt at aflevering af børnene nu er begrænset til et og samme sted. Jeg har fået en time mere på jobbet om morgenen, hvilket virkelig kan mærkes, når kunderne ikke ved det endnu...

MEN det største der er sket i august: Sebastian begyndte at gå den 15. sugust kl. 19:19 præcis. Lige pludselig smed han hvad han havde i hænderne og gik med et kæmpe smil på læben. Han havde gennem laaaang tid gået med en skammel foran sig. Men så snart han kom til en forhindring løftede han skamlen og flyttede den hen over forhindringen... "Jamen så gå da knægt" har vi tit tænkt. Og det gjorde han så den onsdag aften. ( se videoklip af knægtens første skridt under Filmklip ). Nu er han så overalt, - meget hurtigt. Pigerne er nu faldet 100% til i den nye børnehave og har fundet flere veninder, men holder dog stadig ved "bedste-veninden" Victoria, som har været på besøg et par gange.

1672
1672
1672
1672
1672
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System