December

Publiceret: 08-01-2009 23:58

Endelig blev det december; måneden hvor den store julekasse findes frem og huset forvandles til en rigtig hyggelig hule med nisser og hjerter og gran. Det er den helt store måned for Rikke og pigerne, men også lidt for os andre...

Det store spørgsmål 1. december om morgenen var, om julemanden vidste at vi var flyttet og hvorhen? - Han havde jo besøgt os hver dag i lejligheden. Men heldigvis har vores mor mobil-nummeret til Julemanden, så hun kunne sende en SMS til ham om vores nye adresse... Og minsandten om ikke han var på pletten fra dag 1!

Det blev en måned hvor specielt Christina og Maria ikke kunne komme tidligt nok op, for at se hvad der var lagt i sokkerne.

Den 7. december fik vi besøg af Mette og Henrik til engang gedigen julehygge med gløg, pebernødder, æbleskiver og ikke mindst jule-klipperi og endda mere kreative produktioner. Mette er en sand tryllekunstner indenfor håndarbejdets verden. det blev en rigtig hyggelig dag, med masser af fantastiske julehjerter i perler og julebag.

Den helt store overraskelse og fantastiske nyhed i familien fandt sted lørdag den 13. december, hvor Moster Mie og (nu) Onkel Christian blev gift på rådhuset i Aalborg. En rigtig dejlig dag, med efterfølgende reception og hygge for den nærmeste familie.

Den 17. december havde vi besøg af Matheo, Maria Victoria og Line samt Julius, Rosa og Pernille, til endnu engang julehygge og -klip. Der var rigtig gang i den med 7 børn der bagte julebag til den helt store guldmedalje.

... og endelig blev det lillejuleaften hvor vi, vanen tro invitere det hold bedste forældre som ikke skal holde juleaften med os, til engang risengrød og før-juleaften med gaver og hygge. Dette år var det Farmor og Farfars tur til at give gaver før alle andre! Det er en rigtig god tradition vi har fået lavet her, for så får man gaverne fordelt lidt. Det kan jo godt være lidt overvældende selve juleaften.

Og den store, dejlige Juleaften blev altså holdt med Mormor og bedstefar, samt Emilie, Moster Lone og Onkel Thomas og Moster Ane og "onkel" Rasmus - 12 stk i alt. Anden blev, som sædvanligt, tilberedt i Weber Grillen og så gik vi ellers til den ved bordet. Ris alamanden blev udskudt til efter første etappe af gaverne. Pludeslig bankede det på døren, - og... kunne det passe... YES! - han havde fundet ud af at vi var flyttet - JULEMANDEN. Og han havde gaver med! (Selvom der allerede var ufattelig mange under træet). Det blev lige nøjagtig den dejlige juleaften som vi alle havde ventet. Sebastian holdt, som den eneste af børnene ud til efter kl. 02:00.

Nytårsaften holdt vi sammen med Bo og Annemette og deres børn, Signe og Liv, samt Per og Karina med Mikkel. Det blev en aften med rigtig meget krudt, - Bo og jeg stod udenfor i over 2 timer og fyrede raketter og fontæner og batterier af (vi har dog aftalt at vi næste år vil begrænse os en lille smule...).

1678
1678
1678
1678
1678
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System