Januar til marts 2009

Publiceret: 31-03-2009 22:15

Ja det er ikke nemt at holde kadancen med denne dagbog, - men vi forsøger... Desværre er hukommelsen ikke hvad den har været og derfor bliver det ikke de lange skrifter der kommer for de næste kvartaler.

Der er mange "første oplevelser" tilbage i vores nye hus: første januar, første februar og dermed første vinter. Og det blev positive oplevelser, alle sammen. Varmen blev indenfor murene og regningen for opvarmningen blev meget tålelig.

Endelig kunne Zanto og jeg komme på et hvalpehold ved DCH i Hjørring. Det trængte han (og jeg) til. Vi begyndte den 6. januar og havde over 3 måneders træning foran os, med 11 andre håbefulde hundefører og deres hunde. Og jeg kan med solthed i stemmen berette at Zanto virkelig var dygtig, og det beviste resultatet af hvalpetesten også... mere herom senere.

Pigerne skulle have været på tur med FDF til Skallerup Klit i weekenden den 16. - 18. januar, - men efter lange overvejelser (fra pigerne) og mange "pres-baller" (fra vores side) endte det med at Christina og Maria blev hjemme. Der er ikke overskud eller mod til at kunne deltage på en weekend uden mor eller far. Pigerne søger tryghed mere end nogenside før, - der er allerede en lille usikkerhed mht. at komme i skole, så det snakker vi ikke så meget om. Apropos skole, var vi til samtale i børnehaven sidst i januar for at høre hvordan pigerne klarede sig og om de var "testet" parat til skole. Og en ting er helt sikkert de er, efter testen at bedømme, helt klar. Og det mest positive vi fik at vide fra Kari (pædagog i børnehaven) var at det er nogle utrolig søde og meet sociale børn, som både kan lege sammen, men også hver for sig. Og det bedste: de er rigtig gode til at tage alle med i legen så igen står tilbage og er kede af det. Og hvis der bliver uoverenstemmelser tager de, de svages parti! - sådan piger! Vi er utrolig stolte af jer.

Sebastian derimod glæder sig helt vildt til at komme i børnehave 1. april. For ham er der ikke noget farligt ved at "skifte miljø", så længe man får lov til at få en madpakke med!!! - Det bliver så stort!

I februar fyldte Rikke 40! - så nu er hun endelig blevet voksen ;-) og jeg fyldte lidt mere. Vi havde familien på besøg og nød igen vores perfekte hus med plads til hele vores store familie til spisning.

Marts, tilgengæld, var en rigtig god måned på flere punkter: For det første: vi var på en rigtig dejlig skiferie i Norge, kun os 5... det var kanon hygge, trods mindre godt vejr. Pigerne, som havde prøvet at gå på ski (ja det er altså rigtige ski vi taler om, - ikke tivoliski!!) sidste år, følte sig straks tilpas med pladerne under fødderne og fremviste fin stil. Sebastian derimod havde aldrig haft et par ski på før, - men hallo! næsten 3 år, så kan man da godt. Stilen er helt fin, men modet er ikke helt tilstede endnu. Men det kommer helt sikkert næste år. (se billedgalleriet, - billeder siger mere end ord) For det andet: Farmand fik ny bil, - en bil han har drømt om og ønsket sig siden vi købte Hondaen: en Ford S-MAX 2.5 Turbo, med 220 HK!!!! - yes hvor det er fedt at kunne overhale når man har lyst! Heldigvis fik vi bilen lige før vi skulle til Norge så vi kunne have alle pakkenellikerne idenfor karosseriet.

5. marts blev Maria og Christina 7 år. Nu er det store, - alt for store! De blev fejret med familie fødselsdag og senere inviterede vi alle pigerne fra ørnereden til rigtig pige fødselsdag i "High School Musical stil", med velkomstdrink og hjemmelavet pizza og afsluttende med en skattejagt og High School Musical 3 på hjemmebiografen! Det var et hit. Det gik utrolig godt og alle hyggede sig og igen viste huset sig at være perfekt, - også til mange børn.

Marts måned sluttede med en tur i Skallerup Klit med gode venner og rigtig råhygge!

1679
1679
1679
1679
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System