Juni til juli 2009

Publiceret: 31-07-2009 23:39

I juni var der "store-grill-aften" i Børnehuset ved Kilden, Sebastians, Chrstinas og Marias børnehave. Den sidste sommer-afslutning som pigerne skulle holde i børnehaven. efter sommerferien skal de i skole!!! - Vi har valgt Lundergårdskolen, som har et fantastisk godt ry i området, og som også er en ganske almindelig folkeskole, med mange to-sprogede elever. Og man er vel gammel folkeskolelærer... Np men det var som altid en hyggelig aften, uden det store program fra hverken bestyrelsen eller personalets side.

Og så var vi til koncert med Muhamed og Bazim i Fårup Sommerland!! - det var stort og lige noget for en flok "fjante-tøser". - Ubeskriveligt!!

Senere i juni skulle de ældste elever have en "farvel-fest", hvor vi var inviteret til at at spise medbragt mad (altid et hit da de andre forældre gør så utrolig meget ud af det!). Der blev også opført både cirkus-artisterier og sunget sommerens hit-melodier. Børnene havde øvet sig meget og det blev til en hel times underholdning, indendøre i et meget lille rum, så vi svedte tran og linsen til kameraet duggede. Men nej hvor var de stolte og det var vi forældrene også (se billederne).

Derudover var vi også en tur i Zoo med familien Pedersen. En hyggelig dag der begyndte med morgenmad i det grønne og derefter en god lang trave- og oplevelsestur i Zoo i Aalborg. Vi så en masse dyr, og jeg fik lejlighed til at prøve mine evner som dyrefotograf (ja jeg øver mig på livet løs til den store tur i september til Bolivia).

I juni gik det for alvor opp for pigerne at de nu skulle i skole, - og de glæder sig helt vildt. Nok mest Maria, - Christina er lidt utryg ved det ukendte. Men det skal jo nok gå, - så længe det er faren der aflevere! Sebastian har ikke helt forstået at han nu skal undvære pigerne. Vi tror det kommer til at tage hårdt på ham, - for de er så søde ved ham hele tiden, og sørger altid for at han har det godt i børnehaven.

Sebastian! - du får ikke bedre storesøstre!

I juli var vi bla. til skoven og se Klokkeren fra Notre Dame. Hjørring Sommerspil opfører hvert år et teaterstykke i Kilden, som ligger lige i vores forhave. Det var en stor oplevelse, selv Sebastian sad musestille i over 1,5 time. Men det var også en rigtig flot forestilling, med nogle meget flotte kulisser og så bliver det jo ikke ringere af at bagkulissen er en flot bøgeskov!

Dagen efter tog vi på camping ferie til Jesper Hus Blomsterpark. Det har vi været hvert år siden vi fik pigerne (2004), - så det er vel nærmest blevet en tradition. Vi nyder virkelig det at sove i telt uden nogen form for elektriske apparater, - så bliver man tvunget til at være sammen og være tilstede. I år mødte vi bla. Jugledyret Hugo med Rita og vennerne Zik og Zak. Og vi fik endda autografer af dem (selv om de var lidt store når man kom tæt på).

Den 12. juli havde Fætter Thomas fødselsdag og vi var derfor inviteret til Onkel Jesper og Tanta Anettes sommerhus i Løkken til lækker mad og strandtur.

Nu nærmer tiden sig for skolestart!!!! Læs mere i næste afsnit af dagbøgerne...

1682
1682
1682
1682
1682
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System