12. oktober 2006

Publiceret: 13-10-2006 03:17

Da vi fra morgenstunden var lidt i en venteposition, mht. om vi skulle på udflugt i morgen eller ej, besluttede vi at tage en tur til Zona Sur (den rige del af La Paz). Sjovt nok er det sådan i La Paz at jo mere ilt, jo flere penge (Zona Sur ligger godt 400 meter lavere end downtown La Paz, hvor vi befinder os.) Inden afgang var alle børnene i bad ( se lige et livsbekræftende filmklip ) Vi ville gå på shopping i en butik med al det man simpelthen ikke kan undvære, når man har fået en baby!!! - Butikken hedder Chicco og har navn efter et meget velrenomeret (læs dyrt) mærke i Baby acessories... Da vi kom til Zona Sur var kl. halv tolv og vi tog os en let frokost på en cafe overfor chicco-butikken. Det var rigtig lækkert og her lærte Sebastian at drikke af glas... Ja det går stærkt med den knægt, - fra næste uge regner jeg med at han kan undvære flasken og spiser med kniv og gaffel!!!

Efter denne frokost, gik vi over til Chicco-butikken som nu havde lukket!!!! - Hvor træls er det lige det er!! - Nå men vi måtte jo tage hjem igen. Det positive var at bankbogen ikke led overlast! Vi havde aftalt med Rune og Rosa, at vi ville tae dem med på Laikakota om eftermiddagen, så Christina, Maria og Rosa kunne brænde lidt krudt af sammen. Det blev til 2 dejlige timer, med fuld knald på børnene. Sebastian var naturligvis også med. Han skulle have været træt på dette tidspunkt, - men det bemærkede hverken vi eller han!!!

Hjemvendt fra legepladsen, aftalte vi at mødes i restauranten, til en let gang aftensmad. For vores vedkommende skulle det være en let middag, da vi skal afsted til Titicaca i morgen (afgang fra hotellet kl 07:30). For familen Nyhuus skulle middagen være let, da de får deres søn overdraget i morgen! - Skønt for dem!!

Nu er klokken halv ti og vi håber at Sebastian nu har indset at han er meget træt og derfor sover trygt og længe... 2 flasker er ok, - men så skal der den underlyne mig også soves ind i mellem!!!

Godnat fra La Paz

PS: Husk, - ingen dagbog i morgen fredag!!!

1641
1641
1641
1641
1641
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System