15. oktober 2006

Publiceret: 16-10-2006 05:00

Dagen i dag har ikke budt på meget aktivitet. Efter turen til Copacabana, trængte vi til at slappe af og lave ingenting. Så det har vi gjort hele dagen.

Rikke har været oppe 3 gange i nat for at give Sebastian flaske eller sut, - jeg har intet hørt overhovedet. Sebastian har ikke været vant til en sut fra børnehjemmet, - og jeg stod stærkt på at det var da tosset at starte nu! Men efter at have set effekten af den lille plastik-ting må jeg overgive mig!! Han får nu sutten når han skal sove, - hvis han altså selv ønsker det. Det er nemlig ikke hver gang. Klokken halv seks mente Rikke det var min tur til at tage mig lidt af Sebastian, så jeg fik sparket. Han ville selvfølgelig ikke sove igen, så vi satte os i stuen og talte sammen om lidt af hvert. Klokken halv syv stod pigerne op og vi tog en afstemning om hvor vidt de alle skulle i bad! Jeg vandt og karet blev fyldt!

Efter et dejligt langt bad, stod Rikke op og vi gik ned til morgenmaden. Her mødte vi familien Nyhuus og vi aftalte at tage på Laikakota efter morgenmaden. Så endnu en formiddag på legepladsen. Det blev dog ikke til så meget leg denne gang, da det har været utrolig dejlig varmt hele dagen. Efter godt 2 timer, hvor af en del blev tilbragt i skyggen med en is, kørte vi hjem til hotellet og spiste middagsmad på værelset.

Eftermiddagen er gået med afslapning på værelset; Christina og jeg har sovet til middag, Sebastian, Maria og Rikke har set Disney Channel. Lidt indkøb i det nærliggende Multi Mas supermarked og herefter stod den på aftensmad, - spaghetti med kødsovs!!! - Yes! - så smager det da lidt af fugl!?

Så endelig en aften hvor vi kan komme tidlig i seng!

Buenos Noche fra La Paz

PS: Ja der er altså ingen billeder fra i dag. Billederne er fra turen til Copacabana, men motiverne fejler jo ikke noget!! Lidt opdatering på sagen: Vi skal til endnu en samtale med psykologen og socialrådgiveren, - dette bliver formentlig på onsdag og derefter er der et sidste restmøde. Datoen for dette er endnu ikke fastsat, - men ved overdragelsesmødet fik vi at vide at der ville gå mellem 15 og 18 dage. Hvis dette holder bliver det på fredag eller mandag! - Men lad os nu se! Herefter er der en del papirarbejde der skal gøres færdig; id-kort, pas og besøg på den danske ambassade, for at få visum til bettebror. Dette "plejer" normalt at tage ca. 1 - 1½ uge! - Så hvis alt holder er hjemrejse omkring den 30. oktober!

1643
1643
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System