16. oktober 2006

Publiceret: 17-10-2006 03:50

En ganske almindelig morgen, dog med en meget træt far, som havde forsøgt i godt 2 timer at få knægten til at sove, men uden held. Klokken halv syv kom der liv i resten af familien og jeg fik tid til at kontakte firmaet for at høre hvordan det stod til. Og da Sebastian nu alligevel var vågen kunne han jo lige så godt blive indført i hvordan fars business fungere (han skal jo overtage verdensfirmaet en dag!!!). Efter morgenmaden tog vi til vaskeriet med 4 store poser tøj... Ja der er godt nok lige lidt ekstra når man er 5 personer! Derefter med taxi til Plaza Murillo, - det er plaza'en hvor Parlamentet, Præsidentboligen og Katedralen ligger. Og her er der altid mange duer, - ufattelig mange duer!!! Sidst vi var her (for godt 2 år siden), var pigerne for små til at fodre de meget nærgående duer, - men nu kunne vi (og duerne) ikke komme tæt nok på hinanden! - Se både billeder i galleriet  og videoklip !

Da vi havde fodret duerne med ca 2 kg. korn, gik vi ned til det shoppngcenter, som vi havde forsøgt at finde den anden dag, ved siden af Burger King. I mellemtiden havde vi så undersøgt sagen nøjere og fundet ud af at der fandtes en anden Burger King i La Paz, - nemlig en nær Plaza Murillo. Ind i shoppingcentret og direkte til øverste eatge (6. etage) for at få noget at spise og derefter en "ose tur" for at se om der var noget af interesse... men det var alt for dyrt!!

Christina og Maria var nu ved at være lidt trætte, men vi havde lovet dem nogle Bolivia-dukker så derfor var de nød til at gå med os til San Fransisco pladsen, hvor der til højre for denne er en gade med salg af Boliviansk kunsthåndværk. Vi kunne næsten huske hvor de forskellige butikker lå og hvem der havde hvad, fra sidste gang vi var i Bolivia. Så derfor tog det heller ikke lang tid før Maria og Christina havde deres Bolivia dukker. Så en tur op af gaden med Hekse-markedet. Vi ville lige sikre os at familien stadig ville få et godt liv, nu vi var blevet én mere. Derfor købte vi en lille statue som skulle sikre os mod dette. Derudover blev det til et par punchoer til pigerne og et par søde små skjorter til Sebastian.

Hjemvendt med rygsækken fuld af gode indkøb, ringede telefonen... Det var Ricci der fortalte at næste møde allerede var i morgen. Rikke, som havde taget telefonen, forsikrede sig lige at det var mødet med "socialwork'eren" og psykologen, - MEN NEJ!!!! - det er det sidste restmøde!!!!!!! - YES vi skal til det sidste restmøde allerede i morgen kl. 15:00, - så nu går der ikke mange dage før vi vender retur. Vi ved endnu intet om hvornår vi kan få lavet ID-kort, Pas og visum, men mon ikke vi kan vende næsen hjemover sidst i næste uge!!! Efter denne besked måtte vi simplethen fortælle det til nogen, så vi strøg op til Rune og Pernille (Nyhuus)  for at fortælle de gode nyheder (se lige billederne af de stolte mødre og fædre). Der kom et par flasker rødvin på bordet og vi fik lige pludselig travlt med at planlægge hvad vi skulle nå at se sammen, inden vi tager hjem!!!! - TAGER HJEM!

Nå men skide være med resten af dagen, - vi kommer snart hjem!

God nat fra La Paz!

1644
1644
1644
1644
1644
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System