17. oktober 2006

Publiceret: 18-10-2006 05:05

Vi begynder lige med alle trivialiteterne, for ellers forsvinder de blot i tågerne: Morgenmad, vasketøjsafhentning, middagsmad, bad... - Ja og så er det vist rigeligt!!

Klokken 14:30 stod vi klar i lobbyen til hotellet, hvor Ricci allerede var ankommet (trods hendes anmeldte ankomst kl. 14:45). Efter et par kindkys tog vi en taxa til retsbygningen. Og denne gang, var dommeren ikke forsinket, vi gik direkte ind på hendes kontor. Til gengæld var både sagførerne og Ms. Melvy forsinket 20 minutter! Disse 20 minutter fik vi (læs Rikke) til at gå med en lille sludder med dommeren og Ricci, og derudover fik vi givet gaven til dommeren (det mente Ricci var en god idé at gøre på dette tidspunkt, - noget med misundelse....) Nå men retsmødet begyndte og alle formaliteterne omkring adoptionen af Sebastian blev læst op af restbetjentene. Derefter blev rapporterne fra socilarådgiveren og psykologen læst op: "familien Nyborg er en familie med meget stærke bånd", "familien Nyborg er en meget kærlig familie som allerede har gennemført en succesfuld adoption", "familien Nyborg har det nødvenige overskud, både mentalt og økonomisk, til endnu en adoption" ... Og herefter adspurgte dommeren (for første gang på engelsk): "do you want the baby?" - "YES!!!!!!" Og så kom tårene frem igen! - Vi rejste os fra sofaen og blev lykønsket fra alles side, gav kindkys og "krammere" til alle i lokalet, fik taget et gruppefoto... ja og så har vi altså endnu et medlem af Nyborgklanen!!! - Det er da helt fantastisk! Velkommen til Sebastian Cid Thostrup Nyborg!

Efter restmødet forhørte vi os om det videre forløb, - hvornår kan vi forvente at skulle have lavet ID-kort osv. Ricci forklarede at det allerede var planlagt til i morgen kl. 14:00 - Okayså!! - men hvad så med resten!! - Jaahh, - resten er sådan set bare et "celebration party" hos Ms. Melvy og så lidt fotokopier af sagen, så vi kan ansøge om visum hos Den Danske Ambassade!

... og nu kommer det næststørste: Alt dette forventes klar PÅ FREDAG!!!!!! - Dvs. at hvis alt klapper (og hvorfor skulle det ikke det, - man er vel født optimist), - så kan vi faktisk rejse hjem allerede MANDAG DEN 23. OKTOBER 2006, i år!!! (hvis der er billetter) Men inden vi (og I) lader Champagnepropperne flyve, så vent lige til fredag (det gør vi i hvert fald)

Efter retsmødet tog vi tilbage til Camino Real og inviterede familien Nyhuus på rødvin og chips på værelset, og vi sluttede dagen af med middag i restauranten!

Altså en FANTASTISK dag i La Paz.

God "rigtig-dejlig-nat" fra La Paz! ... og kære alle, - Sebastian er faktisk blevet endnu kønnere i dag!!! Men det er hårdt at blive medlem af Familien Nyborg (se sidste billede,  som er taget da vi kom hjem)

1645
1645
1645
1645
1645
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System