21. oktober 2006

Publiceret: 22-10-2006 02:14

For at have lidt billeder at vise, har vi fotograferet lidt fra morgenbuffeten. Vi kan tilføje at Sebastian er helt vild med yoghurt!!

Ja der er ikke sket det vilde i dag. Efter morgenmaden tog vi glade og forventningsfulde til Lufthansa's kontor i La Paz, for at få billeterne konfirmeret og for at få Sebastian skrevet med i Bookingen (det ville jo være lidt træls at skulle aflevere ham sammen med bagagen...) Men endnu en gang skulle det drille: Lufthansa har kun åbent i hverdagene fra kl. 08:30 - 18:00 afbrudt af en 2 timers middagspause (tyskerne har for stået det!). Dvs. at vi nu bliver presset på mandag; billeter skal konfirmeres, vi skal besøge Viceministeren og så skal vi have udstedt et provisorisk pas til Sebastian på den danske ambassade... Nå men vi når det vel. Derudover har vi aftalt at holde afskedsmiddag om aftenen med Nyhuus'erne samt et andet par som vi har mødt hernede.

Programmet for idag har kun budt på shopping på kunsthåndværker markedet. Vi var ude efter noget typisk boliviansk til børnene, samt nogle tæpper. Det til børnene fandt vi, men vi ville gerne have et Alpaca skindtæppe til Sebastian, magen til det vi købte til Christina og Maria sidste gang. Motivet skulle være en boliviansk kvinde med et barn på ryggen, men det var ikke til at opdrive. Så efter 2 timers søgen opgav vi og gik på en cafe for at få lidt at spise og en velfortjent is.

Derefter gik turen hjem og vi hyggede os med "Askepop" på pc'en. Aftensmaden var dagens højdepunkt! Rikke havde lavet "Brændende kærlighed", - så nu er vi ved at indstille os på det danske køkken igen. Man bliver simplethen træt af restaurationsmad efter 4 uger...

Nu er unger langt i seng og vi er også grydeklar, - så nu får I ikke mere for den 25 øre!

God nat fra La Paz

PS: Nå ja så er der jo lige en detalje mere: Vi har altså fået billeter til onsdag den 25. oktober fra La Paz kl. 07:00, - dvs. at vi lander i Købehavn torsdag den 26. oktober kl. 14:10 (i terminal 3) og flyver videre til Aalborg kl. 15:00. Vi ankommer til Aalborg den 26. oktober kl. 15:45!

1649
1649
1649
1649
1649
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System