22. oktober 2006

Publiceret: 23-10-2006 00:18

Dagen begyndte, for mit og Sebastians vedkommende, kl. 04:12!! - Da var knægten klar til at sige godmorgen... eller det vil sige, han var i hvert fald ikke tilfreds med at ligge i sengen længere. Jeg forsøgte mig med en ny flaske, - uden held. Derefter en ren ble, - uden held. Derefter en gå tur rundt i lejligheden, - uden held. Til sidst satte vi os i sofaen og kiggede lidt på hinanden, hvorefter jeg prøvede at køre ham træt ved at "diskutere verdenssituationen" med ham, - uden held. Og sådan fortsatte det til kl. syv, hvor Maria og Christina kom ind til os. Da var jeg bare så træt!!! - Så i det samme jeg hørte Rikkes blide stemme, for jeg ind i soveværeslet med Sebastian og sagde pænt godmorgen og værs'go!! Og så lagde jeg mig ellers i sengen igen, for lige at få et par timer mere... Første billede her på siden er taget ca. 10 minutter efter at Rikke tog over!!!!

Som overskriften til dagenbogen antyder, så har vi ikke lavet en disse idag. Efter morgenmaden, gik vi igen op på værelset og jeg tændte pc'en for lige at lave lidt arbejde (sammen med Sebastian), Maria og Christina satte og så TV og Rikke tog en tur i byen for at se om hun kunne finde de "forsvundne" tæpper (som vi omtalte i går). Men hun kom hurtigt tilbage, da hele den indre by var lukket p.g.a. en eller anden festival eller karneval (ærgeligt nok havde hun ikke kameraet med). Taxachauføren mente ikke det var muligt at komme længere (og når de mener det, så er der noget om snakken, - de plejer at kunne komme frem over alt). Fangsten: 4 sandwich's fra Cafe Alexander, til middagsmad.

Vi har fundet ud af at placere lillebror på gulvet på et tæppe, mens vi spiser. Det synes han er meget skægt, selvom han ikke kan se så meget. Men hvert andet minut får han lige en knuser af storesøstrene og lidt hjælp med sutten.

Eftermiddagen tilbragte vi også på hotelværelset. Rikke tog godt nok afsted igen for at købe noget mælkepulver, - det vi havde har vist fået Sebastians mave til at slå knuder. Maven er oppustet og der "luftes rigeligt ud"! Denne gang satte vi os foran PC'en og så et par DVD'er. Og ellers har jeg besøgt toilettet ca. hver anden time (penicilinen er sluppet op). Det har bare været så hyyyygeligt!!

Imorgen er den store dag, hvor alt skal klappe!! - Det giver forhåbetlig en lidt mere interessant dagbog.

God aften (kl. er kun 18:30 lokal tid) fra La Paz

1650
1650
1650
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System