24. september 2006

Publiceret: 25-09-2006 08:17

Der er ikke så meget at sige om dagen i dag. Vi vågnede kl. 08:00 efter ca. 5 timers søvn, og var stadig trætte. Som I nok kan forstå af dagbogens længde og "tørhed" har vi altså endnu ikke set lille Jesus. Vi ringede til Ricci da vi vågnede for at få konfirmeret at vi skulle se lille Jesus i dag kl. 09:00, - men ak og ve - Retsmødet er udsat til tirsdag og personalet holdt møde på børnehjemmet så hele planen for overtagelse af sønnike er udsat en hel dag, - øv øv øv.

Da vi havde fået den lidt triste meddelelse, havde vi jo god tid til at spise morgenmad. Rikke følte sig lidt svimmel og måtte lige lægge sig inden vi tog ned til en lækker morgenbuffet i restauranten.

Efter at have fortærret en kæmpe portion chokopops, brød, pandekager og frugt tilsat friskpresset juice og coca the, gik Rikke og børnene op i lejligheden igen og Morten tog på sightseeing i det lokale kvarter for at opsøge et supermercado, hvor vi kunne få det mest nødvendige (ja man er vel en mand der ved bedst selv, og desuden havde vi jo været her før, så hvor svært kunne det være at finde et lille indkøbscenter??). Det blev til ca. 4 km søgen i diverse gade og stræder, men uden resultat. Okay så, - så måtte han lide nederlaget og gå tilbage til hotellet og spørge personalet om vej til det nærmeste supermercado. "Si - 300 meter ned til venstre er der på din højre side et MultiMas Supermercado!" - Gracias!

Jeg fik købt det mest nødvendige og på vejen hjem var der virkelig ved at være udsolgt, mht. ilten i lungerne. Da jeg ankom til lejligheden kunne jeg næsten ikke mærke mine ben... (Ja ok overdrivelse fremmer forståelsen). Vi spiste lidt middagsmad i lejligheden og tjekkede lige roomservice priserne: - hold nu k... det havde faktisk været billigere at bestille roomservice end at handle ind til sandwich. - Ja det er helt vildt billigt her på hotellet. I mellem tiden havde Maria og Christina været i badekaret ( se filmklip ) og virkelig hygget sig, - der var vand over alt! - De klarer det fantastisk godt, - der er ingen tegn på højdesyge eller træt hed at spore hos dem, - det er der tilgengæld hos os!

Efter middagsmad en lur til kl. 19:30 - derefter en let middag i restauranten med agua (= 150 bolivianos = kr. 110,00 - altså meget billigere end McDonald). Da vi kom tilbage til lejligheden spillede Morten og Maria og Christina lidt PC-spil og Rikke ringede for at konfirmere aftalen tirsdag hos Ricci (ja det er altså en god idé hele tiden at ringe og konfirmere aftaler med Ricci, - det har vi lært fra sidste tur. Alt kan lige pludselig ændre sig.) Nå men der var intet nyt, - desværre er der heller intet nyt om vores kufferter, - forhåbentlig er de på vej for vi intet andet end det vi går og står i, - og vi er faktisk begyndt at lugte lidt...

Godnat fra La Paz

PS: Ja dagbogen er kommet på lidt sent i dag, besteforældre, men efter aftensmaden ville vi lige putte pigerne, hvilket resulterde i at vi alle faldt i søvn og først vågnede kl. 02:00 lokal tid, - men I skulle jo have jeres daglige dosis. Nu går jeg i seng igen og håber på bedre nyt når det bliver lyst, - og gerne med en hel masse billeder af Jesus.

1623
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System