28. september 2006

Publiceret: 29-09-2006 11:38

Det har simpelthen været den værste "øv-dag" vi har haft i Bolivia. Jeg har været syg, og ligget i sengen hele dagen. Rikke, Christina og Maria har besøgt lillebror i formiddags, men da Rikke har været alene afsted har det været umuligt at tage billeder, - så dem er der desværre ingen af i dag. Om eftermiddagen tog Rikke og Christina ned til lillebror, mens Maria og jeg blev tilbage i lejligheden og så lidt DVD.

Det har regnet hele dagen og i det hele taget været gråt og trist. Desuden har internettet været nede på hotellet og vi har derfor ikke fået opdateret før nu. Det der har slået priken over i'et er at vi har fået at vide at retsmødet endnu engang er udsat, denne gang til mandag!!! - altså der går endnu 4 dage før Sebastian kommer hjem!

Det eneste lyspunkt på sådan en dag er Maria og Christina, som bare er så søde og "artige" og ikke mindst deres mor, som "nurser" en når man er lidt sløj (og I ved jo alle hvor syg man er som mand, når man er syg! - det kan jo næsten ikke sammenlignes med noget andet!) og ellers sørger for alt det praktiske. - Jeg er, som jeg tidligere har skrevet, rigtig godt gift!!!!

For at give et indtryk af stemningen i Bolivia er her et lille videoklip !

God tidlig morgen fra La Paz! (Kl. er nu 05:45, og jeg kunne ikke sove mere, - og vidste at I hungrede efter nyt!)

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System