29. september 2006

Publiceret: 30-09-2006 02:31

Efter "black thursday", vågnede vi med fornyet energi og en rask hr. Nyborg (hvilket jo letter trykket en del for alle!!!). Efter afvaskning gik turen til det overdådige morgenbord i restauranten. Ja det har vi da helt glemt at skrive om! Hver morgen er der 4 - 5 forskellige slags brød og kage, samt ost, skinke og marmelader. Derudover findes der altid 5 forskellige slags frisk frugt (melon, appelsin, annanas, etc.) og diverse morgenmadsprodukter (guldkorn, chokopops etc.). Foruden alt dette kan man få frisk lavet pandekage og omelet og naturligvis 5 forskellige slags friskpresset juice, samt the, kaffe og kakao, - så hvis man havde været ægte Nordjyde ville man have sagt: "det går lige an!" - frit oversat: "det kan simplethen ikke fås bedre!!".

Efter igen at have forædt os, tog vi en taxa til Carlos de Villegas for at være sammen med Sebastian, denne gang hele formiddagen (altså hans formiddag, som går fra kl. 9 til kl. 11:30). Far Nyborg havde igen fået æren af at made sønnike. Og jeg ved ikke lige hvad det er der sker, - men I mine arme falder knægten i søvn allerede efter 6. skefuld, jeg må jo åbenbart virke beroligende (der skulle ikke grines MOR!!!). Og det samme skete faktisk også til aftensmaden, hvor Rikke mente at jeg skulle have en chance mere... Lad os håbe at dette varer ved og at "sovepillen" for Sebastian fremover er farmand!!

Vi har nu fået besked om den endelige dato og klokkeslet for 2. retsmøde (altså det hvor vi får lov til at tage Sebastian med hjem på hotellet). Det bliver på mandag!! - Vi skal møde på børnehjemmet kl. 08:30 i det "stiveste puds". Derfor har vi i dag haft snigpræmiere på Sebastians "stive puds", - bare for at være sikker på at han kunne passe tøjet så vi ikke skulle en tur i butikker inden mandag!! - Det var noget af en opgave, med to meget ihærdige hjælpere (se billeder). Forresten: tøjet passede perfekt! Og personalet nikkede igen anerkendende (det ender jo nok med at jeg bliver lukket helt ind i flokken!!).

Men alt i alt har det været en fatastisk dag, - men også en dag med stof til eftertanke, da vi gik ud på børnehjemmets legeplads. De større piger flokkedes om Christina og Maria, med megen misundelse og håbløshed i øjnene.

Godnat fra La Paz Tjek også Filmklip

PS: Tusind tak for de mange email vi modtager, - det er utrolig dejligt at høre nyt hjemmefra og vide at så mange følger os på vores eventyr nr. 2!

1628
1628
1628
1628
1628
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System