3. oktober 2006

Publiceret: 04-10-2006 04:06

Hvor er det skønt at ha' så nemme børn!!! Vi havde begge gruet lidt for den første nat med Sebastian i nye omgivelser, ny mad, nye forældre, der trods grundig meget detaljeret instruktion i kunsten at give mad, jo er noget utrænede i det der med at give flaske om natten. Men ingen grund til panik, Sebastian var eksemplarisk, var kun oppe et par gange hvor han synes det var rigtig hyggeligt, og vi må jo indrømme, at det var det også trods det sene tidspunkt..  I løbet af natten fik web masteren det dog tiltagende dårligt med hovedpine, feber og maveuorden, Har faktisk siden haft det rigtigt dårligt og han er nu puttet i børneværelset. Det skal lige tilføjes at alle børnene sover i soveværelset og det er utroligt hyggeligt......men det er kun herovre...

Som vanligt kan man stille uret efter Christina, hun vågnede kl 6.00 og vækkede mor, Maria og ikke mindst Sebastian. Dette var til alles fryd og Far gik desværre glip af 1 rigtighygge time i den store seng. Se billederne..

Med en meget vag Far, var dagen dømt til familie hygge dag.. Vi havde dog først lige et par interviews med socialrådgiver og psykolog. De mødte heldigvis op i lejligheden og Morten fik sig hevet på benene til de par timer det tog. De havde mange meget relevante spørgsmål om vores måde at takle hverdagen på med adopterede børn, hvordan var pigerne blevet modtaget af familien, vores tanker om fremtiden som storfamilie, og meget mere. Grundige og bestemt relevant, når man vil sikre sig at landets guldklumper bliver behandlet godt i fremtiden.

Eftermiddagen blev brugt til hygge. Maria og Christina så et par DVD'er, spillede Pixiline computerspil, de er fabelagtige med en mus efterhånden. De var også begge rigtig gode hjælpere med Sebastian, skiftede ham, gav ham sutteflaske mm.  Han nyder dem simpelthen, og man kan kun som forældre få tårer i øjnene når man ser hvor kærligt og fornuftigt vores store piger behandler Brormand..

Efter aftensmads-hygge var det Storesøster tid... Vi spillede spil sammen og var i restaurantens bar og hente milkshakes....Og "det er lillebror jo for lille til, ik' mor" sagde Christina da vi hentede dem.

I morgen skal vi alle til lægeundersøgelse og så skal vi lige have taget nogle familie fotos til sagen... men mon ikke der bliver tid til en tur på legeplads eller lignende til de store piger. Håber bare at Morten er lidt mere på dupperne, men ellers har lægen vel et forslag til behandling...

God nat fra La Paz

1632
1632
1632
1632
1632
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System