4. oktober 2006

Publiceret: 05-10-2006 02:12

Sikke en nat, den var skøn... Sebastian er et englebarn og vågnede kun kl 04.00, for at spise lidt. Det gjorde Maria og Christina heldigvis også og vi 3 piger hyggede os gevaldigt i den store seng med Sebastian. Efter at han havde tømt flasken, synes Christina og Maria at det kunne være utroligt hyggeligt, hvis lillebror kunne sove resten af natten mellem dem. Der var bare lige det at når Sebastian ser sine søstre er han klar til ballade, det var jeg ikke kl 04.30. Så vi puttede ham i hans seng og han nød at pludre lidt, skøn lyd, inden han faldt isøvn igen.

Vi sov alle til kl 07.00, og gik ind for at se til Far i håb om at han var blevet rask.....men ak, han havde det endnu værre, høj feber og idelig diarre. Var efterhånden helt udtørret og slap. Men vi skulle heldigvis til lægen idag og havde det været noget andet vi skulle, var han nok ikke kommet ud af sengen. Jeg fandt da ud af at det kan lade sig gøre at ha 3 børn med til morgen buffet... ikke nemt men det lykkedes og vi var alle vasket og i fint pus igen da Ricci kom og hentede os. 

Det var ikke samme læge som for 2 år siden, men bestemt de samme meget spartanske omgivelser. Ja Saltum Lægehus er tip top moderne til sammenligning. Den unge kvindelige læge kiggede på Morten, undersøgte ham grundigt og konstaterede at han havde meget lavt blodtryk og høj puls, pga væske mangel. Skulle drikke rigeligt og spise let de næste par dage og så fortsætte med den antibiotika kur vi allerede havde startet fra vores lille rejse apotek.... Derefter var det min tur til trykken på maven og lytten. Alt ok. Sebastian skulle også tjekkes  Han vejer nu 7,7 kg og er 65 cm lang og er en ordentlig kraftkarl der rigtig viste alle herlighederne frem og var i strålende humør samtidig.

Vi forsøgte at fremskaffe nogle normal højde kurver, men dem havde lægen ikke til rådighed. Hun sagde at de indimellem brugte amerikanske kurver til at følge børnene med. Nok ikke helt reelt at bruge disse kurver... Jeg spurgte om kurver fra colombianske børn kunne være repræsentative, og det mente lægen nu nok de kunne. Dem har jeg hjemme og de kan sendes videre ved ønske om dette....

Herefter var det bare hjem i seng for hr Nyborg, og der har han ligget siden, der er dog en vis bedring at spore, så håbet er grønt for imorgen.....Det er også ved at være lidt hårdt for os 3 piger at passe Sebastian selv...

Igår havde vi jo lovet Maria og Christina en tur på legepladsen, så da Sebastian vågnede af middagsluren blev han puttet i bæreselen, og så afsted til "Raket legepladsen", den ved Zat supermarkedet....Alle 3 nød det. Sebastian kluk grinede når Christina og Maria kom susende ned af rutchebanen. Efter godt en times vild leg, var det tid til indkøb og hjemtur,  så var alle 4 rigtig godt trætte.

Aftensmad fra Room service, hamburgers med pomfritter til pigerne. Pris 44 bolivianos, bragt op !!!!  Nu sover alle børn nu trygt, trods demonstranter i gaderne der råber højt og skyder en del krudt af. Noget der sker jævnligt her i La Paz..

Imorgen er eneste projekt at få taget familie billeder til Ricci. Noget der skal bruges til vores sagsmappe...

God Nat fra La Paz

1633
1633
1633
1633
1633
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System