7. oktober 2006

Publiceret: 08-10-2006 03:24

Jamen er det ikke utroligt, at man kan have det så dejligt? Al "tarm-halløjsaen" er nu forsdundet som dug for La Paz solen. Apropos La Paz solen, så var den anbefalede max tid man burde opholde sig i direkte sollys på 9 MINUTTER!!! - så den er altså virkelig hård den sol i disse højder. Godt vi købte faktor 30 i solbeskyttelse, - vi har haft brug for den i dag.

Dagen i dag har været en rigtig familie-hygge-dag. Efter morgenmad tog vi en taxa til Laikakota (den store lege plads i centrum). Og sikke en oplevelse! - Pigerne morede sig kongeligt hele formiddagen, med rutchebaner, karuseller og gynger. Den ene mere "farlig" end den anden. Bettebror sad trygt foran på far og hyggede sig også, med hans beduin-lignende hat (ja vi havde selvfølgelig ikke lige tænktpå at få indkøbt en såadan, - men det kommer, - vel!). Vi tog en masse rigtig gode billeder i dag, spevielt af pigerne. De er jo lidt i underskud denne gang, hvad angår blitz-lyset. Efter godt 2 timer købte vi en stor is til alle de "store" og Sebastian fik en flaske af det medbragte mælk fra termoflasken. Og synes jeg ligesom også at det var min, og Sebastians tur til at lege lidt med, så den næste halve time tilbragte vi (Sebastian, Maria, Christina og far) på den største rutchebane i legeparken. Og den er altså stor, når man kun er henholdsvis 6 mdr, 4½ og 39 år gammel. Der skulle heldigvis ikke presses overhovedet for at få pigerne med op til en gang speedway nedad. Jeg sad bagerst med Sebastian i bæreselen foran, og derefter kom Maria og Christina mellem mine ben og så gik det nedad... Og nej hvor vi morede os allesammen, - ja også Sebastian, har var et stort smil, - og efter første tur lød det samstesmmende fra tøserne "igen far" (og det gjorde vi så ca 10 gange). Hvis ikke det havde været for gåturen op af alle trapperne med en pige i hver hånd og 8 kg. "dødvægt" på maven havde vi nok kørt endnu, - men de sidste 5 dages "nedtur" havde nok gjort et lille indhug i reserverne (jeg nægter at give alderen skylden!!). (U)heldigvis blev der overskyet efter godt tre timers leg og vi prejede en taxa og tog på Burger King på Prada'en. Det var så det første "rigtige" måltid i 5 dage der glæd lige ned i "løgneren". Nej hvor det smagte godt!

Vi havde læst et eller andet sted at der skulle være et indkøbscenter eller lignende lige overfor eller lige ved siden af Burger King, hvor man skulle kunne købe alt. "Jamen det må vi da lige snuse til"! Denne kommentar betød 30 minutters "vaden" op og ned af Prada'en i begge sider, - uden resultat. Og hvis man kender Hr. Nyborgs tålmodighed, hvad angår det at "lede efter noget som man måske har brug for", så vil hurtigt kunne resonere sig frem til at 30 minutter var rigeligt... Taxaen blev prajet og hjem gik det!

Vel hjemme igen, med en meget træt "bettebror", bestemte vi os for at spise på værelset. Sebastian har, som mange af børnene på børnehjemmet, fået øjenbetændelse. Men heldigvis har vi jo egen læge med og vi havde inden vi begyndte eftersøgning af "indkøbscentret" været på et meget velassorteret Farmacia og købe øjendråber. Et dryp i hvert øje og så en gang aftensmad, så måtte han da være tilfreds... Men ak, der er et eller andet der plager den lille Sebastian. Efter første forsøg i sengen, måtte vi sande at han var bund ulykkelig over andet end det at skulle sove. Han var varm og meget ked af det. Men det gik jo også næsten for nemt... Klokken otte lykkedes det dog at få vores kære lille Sebastian til at falde i søvn og nu håber vi blot, han har det bedre, når han vågner til den første flaske om ca. 1 time.

Christina og Maria, derimod, er helt på toppen og vi har det simpelthen så hyggeligt med dem. Vi synes faktisk de er blevet meget mere "modne" den korte tid vi har haft Sebastian. De bliver, nej er, bare de bedste storesøstre man kan tænke sig (ja ja okay, - det har vi skrevet mange gange, - men det gør det ikke mindre sandt!! - Vi er bare så stolte!!)

Nu sidder vi så, for første gang på denne tur, og nyder et glas rødvin og hinandens selskab, uden at falde i søvn eller rende på toilettet i tide og utide. Det er bare sådan en adoption fra Bolivia skal være!!!

God nat fra en rigtig tilfreds familien Nyborg, La Paz

Konkurrence: Find Sebastian (ala find Holger) på det nederste billede.

1636
1636
1636
1636
1636
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System