9. oktober 2006

Publiceret: 10-10-2006 03:21

Dagboegn i dag bliver en af de korte og mindre interessante, - for vi har ikke lavet noget som helst, andet end at slappe af på hotelværelset. Selv rengøringen af værelset har vi valgt fra. Vi havde ellers besluttet at vi skulle en tur i byen om eftermiddagen, - men pigerne ville hellere blive hjemme og hygge og se DVD'er, - så vi tog en "slapper".

Efter en stille og meget rolig formiddag, hvor Sebastian spiste det der for en voksen mand vil svarer til 3 liter havregrød og 1 liter yoghurt, og pigerne havde lavet blomster af papir til gaverne til dommeren og Melvy og Ricci, tog jeg alt vores vaksetøj og begav mig ned til Lavanderia (vaskeriet). Vi anvender ikke hotellets vaskeservice, da det er helt vildt dyrt. Det undrede mig godt nok en del at der ikke var en eneste taxa uden for hotellet, der plejer at holde mindst 4! Nå men jeg spekulerede ikke vider over dette men gik med de tre poser, - der er trods alt ikke mere end godt 1 km. I vaskeriet kender de nu også mit lyse hår, - for det var "Buenas Tardes Mr. Nyborg", og straks blev det vasketøj vi havde afleveret nogle dage i forvejen hentet frem. Og så førte vi en længere "samtale" om hvor længe vi skulle være her, - Ja jeg begyndte med 4 måneder og fik det korigeret ned til 4 uger efter en lang omvej med antal dage i en uge... Nå men han var glad og jeg var glad! Nu håber jeg blot at det virkelig var det vi talte om og ikke hvor lang tid der ville gå inden vasketøjet var klar til afhentning!!!! Herefter en tur i Ketal Hipermercado for at købe vand og andre fornødenheder. Jeg havde købt rigeligt i dag, da vi ville give Familien Nyhuus (som er en dansk familie fra Dronninglund som ankommer i aften/nat) en lille velkomstgave, - men det skulle jeg nok ikke have gjort. For da jeg kom ud fra butikken, var der ingen taxa at se. Det var da underligt!! - Der var godt nok også meget stille på vejene. Normalt er det livsfarligt at krydse en vej i La Paz, - selv i fodgængerfeltet, men i dag mindende vejene mest om motorvejen mellem Hjørring og Hirtshals midt om natten (for de der ikke kender denne strækning i DK, er det den mest øde vejstrækning nord for alperne!). Ja men så måtte jeg jo gå hjem igen, - og da var det jeg fortrød indkøbet af de 10 liter væske!! 400 meter før hotellet fik jeg dog kørelejlighed. På hotellet fik jeg at vide at alle taxachaufførene (næsten da) strejkede og havde lavet blokade af hele den indre by! - Og så var det at man lige pludselig kunne høre og se stilheden!

Vi bestilte og fik leveret "Lasagne La Traquera" (La Tranquera er navnet på hotellets restaurant) på værelset til aftensmad. Sang lidt med pigerne, puttede dem og sidder nu er glade for at vi ikke tog et eller andet sted hen på gå-ben, som vi ikke orkede at slæbe os hjem fra igen. Håber at taxaerne kører igen i morgen.

God nat fra de 5 i La Paz

PS: I morgen, den 10. oktober, fylder Sebastian ½ år, - så vi holder nok en lille fødseldag for ham.

1638
1638
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System