1. oktober 2009

Publiceret: 01-10-2009 00:00

Dagen i dag har været præget af afslapning i stor stil. Bl.a. fordi en server på mit arbejde brød sammen midt på eftermiddagen og jeg derfor har siddet ved PC'en hele eftermiddagen og aftenen. Hvilket Maria ikke har set med milde øjne på; "du lovede at du ikke ville arbejde!!!" , - og ja det gjorde jeg, men dette var et nødvendigt onde...

Mormor og bedstefar har været nede i hotellets wellness-afdeling og fået ordnet tær og negle. Det skulle, efter sigende, være vidunderligt. Maria og Christina fik lov at komme med og var så heldige også at få neglelak på fingerne.

Vi andre har daset og plejet vores helbred, - farfar er stadig ikke oppe på fuld styrke, har faktisk fået et lille tilbagefald. Men vi forsøger nu med både Cola og yoghurt og piller, og håber det snart bliver bedre. Jeg er tilgengæld helt på toppen helbredsmæssigt, men er dog lidt nede psykisk over vores servernedbrud (det skal der lige soves på).

Sidst på eftermiddagen tog Rikke, mormor, bedstefar, farmor, Christina og Sebastian ned til det Zat "Super-Mercado" for at handle lidt ind og lege på Plaza Avaroa, mens Maria og tog et spil Kalaha (som Maria vandt 5 ud af 6 gange). Det kunne råde en lille smule bod på mit fravær i løbet af dagen. På vejen hjem fra indkøbsturen fik farmor det dårligt, og er nu også nede med en gang højdesyge-ligende tilstand. Det er godt at vi har tre uger herover så vi ikke absolut skal suse igennem et planlagt program.

Til gengæld har vi fået aftalt med Ricci (AC's kontaktperson) at vi skal på børnehjemmet i morgen for at vise bedsteforældrene Carlos de Villegas og samtidig aflevere alle de gaver vi har med hjemmefra. Maria og Christina glæder sig meget til at vise bedsteforældrene deres første hjem. Rikke og jeg glæder os meget til at gense personalet og give dem et stort kram for deres gode arbejde med at passer vores tre dejlige børn, før vi fik dem med hjem.

Aftensmaden indtog vi på vores hotelværelse, for at lade ordentlig op til den store dag i morgen.

Vi har nu alligevel besluttet at udsætte besøget på børnehjemmet til mandag eller tirsdag i næste uge, så farmor kan være rask til at komme med. Det er trods alt højdepunktet på hele turen.

Her til aften har der været tordenvejr over La Paz. Det så flot ud, men for en sikkerheds skyld slukkede vi alle apparater vi havde med, da vi ikke er helt sikre på hvor godt hotellet er sikret med lynafleder og den slags. Jeg fik taget lidt billeder af uvejret.

Kære 0.A I dag har vi ikke lavet så meget, mest fordi vores far har arbejdet, selvom han sagde at han  ikke ville arbejde herover. Men han kom til det alligevel fordi der var problemer på hans arbejde. Vi kommer desværre ikke ned til Børnehjemmet hvor vi (Christina og Maria) og Sebastian har boet inden vi kom til Danmark, i morgen. Farmor er nemlig blevet meget syg af højdesyge. Det bliver nok først mandag vi besøger børnehjemmet. Vi har ikke så mange billeder i dag. Knus Maria og Christina

1687
1687
1687
1687
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System