11. - 12. oktober 2009

Publiceret: 12-10-2009 22:43

Søndagen gik med at samle kræfter efter de sidste hårde dage i højderne ved Titicaca søen, og sa var der jo også lige en fodboldkamp kl. 16:00.

For dem som ikke fulgte kampen direkte på dansk TV2, kan jeg oplyse at VI VANDT 2-1 over Brasserne. Vi sad desværre på den forkerte side mht. at komme i TV, men det var en fantastisk oplevelse. Vi sad 3 meter fra hegnet og kunne næste røre spillerne, hvis ikke det havde været for det massive opbud af politi, som stod tæt om hele banen.

Efter kampen var der en stille og rolig atmosfære, uden slagsmål eller andet, - så alt i alt en rigtig, rigtig god oplevelse for mormor, bedstefar og far Morten. Se billederne under galleriet.

Mandag har været en øvdag for mig, da jeg har haft det underligt i kroppen, - måske lidt højde syge. Jeg har i hvert fald tilbragt dagen i sengen. Vi skulle have været i vice-ministeriet i dag, men Ricci havde glemt os. Så vi sad dresset op i receptionen på hotellet og ventede i 15 minutter, inden vi fik kontakt til Ricci, som var meget flov over at hun havde glemt os, undskyldte mange gange.

Farmor og farfar har været på udflugt i La Paz på egen hånd, men har dog ikke fundet noget som de absolut ikke kunne undvære. Derimod har mormor, bedstefar, Rikke og børnene været i Zona Sur og købet en del som de absolut ikke kunne undvære. Det er bl.a. blevet til 6 par sko mere (4 til børnene og 2 til Rikke) samt en flot ruskindsjakke og et par sko til bedstefar og sko til mormor.

1696
1696
1696
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System