26. - 27. september 2009

Publiceret: 27-09-2009 00:00

Alle mand (9 stk) var utrolig spændte på hvordan de 33 timers rejse skulle forløbe, da vi mødtes i Aalborg Lufthavn kl. 05:45 lørdag den 26. september 2009.

De ni deltagere på denne tur er: Farmor og Farfar (Ebba og Bent - 69+) Mormor og Bedstefar (Conny og Teddy - 65+) Mor og Far (Rikke og Morten - 40+) Guldklumperne (Sebastian, Christina og Maria - 3 og 7)

En fantstisk tur Turen forløb over al forventning. Der var tider hvor vi (dem over 40) var meget trætte, men så kunne guldklumperne hæve humøret ved at spæne rundt og lege og lave sjov.

Da vi efter 33 timers rejse ankom til La Paz Luftkavn kl. 05:55, var al bagagen også nået frem, hvilket vi endnu ikke har prøvet før på de to tidligere rejser. Udenfor lufthavnen stod de to taxi vi havde bestilt hjemmefra klar til at fragte os det sidste stykke til Camino Real Aparthotel.

Specielt bedsteforældrene var spændte på hvordan hotellet ville være, og i særdeleshed hvor svært det ville være at række vejret i den tynde luft (i La Paz er der 40% mindre ilt end i flade DK). Heldigvis have vi taget Diamox (mod højdesyge) også denne gang, og det gjorde at bedsteforældrene slet ikke synes det var noget problem, men at de godt kunne mærke at man ikke skulle løbe eller på anden måde foretage hurtige kontinuerlige bevægleser...

Hotellet var/er et hit og det vi havde fortalt om morgen-buffet'en blev også indfriet.

Altså alt i alt en fantastisk start på tre ugers eventyr i dejlige Bolivia!

Nu efter en god nats søvn, for de fleste af os (Christina og Sebastian var klar kl. 03:00), er vi klar til at indtage La Paz med bedsteforældrene.

Guldkorn fra turen: Et af de rullende fortov virkede ikke i Miami og derfor løb jeg med Sebastian på skulderne. Det udløste flg. kommentar fra Bettebror: "Du godeste hvor går det stærkt far!"

Kære 0.A Vi har det godt i Bolivia. Det var sjovt at rejse herover, men det var også rigtig hårdt. For det tog 28 timer!! - Vi har næsten været vågen hele turen. Vi fik mad i flyveren. Der var en bumbende lyd hvergang vi landede med flyveren. Vi gik langt på de 4 forskllige lufthavne. Vi har allerede været på restauranten, men de havde ikke "dos pankacks" - men det har de lovet at de har idag. Nu går vi over og vækker mormor og bedstefar, og farmor og farfar. Vi lover at skrive mere til jer. Christina og Maria Nyborg

PS: Se billeder under galleriet

1683
1683
1683
1683
1683
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System