28. september 2009

Publiceret: 28-09-2009 06:13

Dagen er gået med at slappe af og hvile ud efter de sidste to døgns rejse. Efter morgenmaden gik vi op på værelserne og spillede spil og læste bøger.

Vi besluttede at tage en "morfar" omkring middag og derefter tage på Laikakota, en kæmpe stor legeplads som findes midt i La Paz. De enste der ikke sov var Christina, Maria, farmor og farfar, som fik læst historie af farfar. Men desværre havde legepladsen lukket om mandagen, så i stedet gik vi en tur ad en lang gangbro ned til en anden legeplads.

Her var der ikke så meget at lege med, så det blev til et hurtigt visit, og derefter gik turen hjem til hotellet.

Bedsteforældrene mærkede nu for første gang iltmanglen, da vi besteg en lang trappe ved legepladsen. De har ikke bemærket noget synderligt, da vi for det meste har gået lige ud eller lidt ned og i et meget adstædigt tempo. Men ligeså snart man skal yde bare lidt mere en normalt med musklerne så mærker man tydeligt at der mangler ilt. Men det er nogle seje bedsteforældre vi har med!

Og Maria, Christina og Sebastian er næsten ved at have vendt døgnet. De sov til kl. 04:30 i nat og har ikke tændt for fjernsynet før kl. 05:45. Men idag er skal de sove til middag, så vi kan få vendt døgnet helt.

Kære 0.A I dag har vi ikke lavet så meget fordi det regnede. Vi spillede Triske-vendespil ved farfar og farmor, og hørte historie om Alberte og Kurt. Vi hørte også en historie om at Gud skabte jorden. Legepladsen var lukket så vi gik en tur i stedet i byen. Vi har ikke lavet så meget. En underlig ting her i Bolivia er at man ikke må komme toiletpapiret i toilettet. Det skal lægges i en spand ved siden af. Det er ikke så lækkert! Knus fra Maria og Christina

1684
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System