6. oktober 2009

Publiceret: 06-10-2009 12:05

Mormor er ved at komme sig over forkølelsen, og bedstefar har ligeledes fået det bedre i maven. Men for en sikkerheds skyld har de opholdt sig på værelset og tildels under dynen hele dagen for at være 100% klar til resten af ferien. I morgen er jo dagen hvor vi skal besøge viceministeriet, alle mand. Et besøg som ene og alene har PR værdi for International adoption generelt i Bolivia. Og som Mrs. Melvy og Ricci er meget interesseret i at vi deltager i. Og selvfølgelig vil vi det!

Rikke havde, efter morgenmaden, en tid, i Hotellets Wellness center, til at få ordnet fødder. Så mens Rikke nød 1 times fodmassage og -pleje, hyggede vi andre på hotelværelset. Men det har været nogle hårde dage de sidste. Jeg tror besøget på børnehjemmet alligevel har sat lidt spor i pigerne, for vi kunne mærke at der var brug for lidt familietid, kun os fem.

Vi tog derfor på Laikakota ved middagstid med en madpakke, mens famor og farfar tog på det sorte marked, hvilket farmor jo ikke havde besøgt, da hun lå syg den dag vi andre var af sted. Efter godt en time på legepladsen, tog vi en taxa til Plaza San Francisco og gik på shoppe-tur. Det blev til tre små håndlavede punge til pigerne, et par dejlige varme sokker til Sebastian, 2 par T-Shirt til undertegnede, og et skak spil, med brikker lavet som Spanierne mod Inkaerne. (Se billederne)

Eftermiddagen gik med spil og hygge i familiens skød, og aftensmaden indtog vi på værelset, hver for sig.

PS: Vi får rigtig mange dejlige mails fra Danmark og dem læser vi naturligvis med største fornøjelse, men vi undlader at besvarer dem, da vi i forvejen bruger tiden på hjemmesiden. Håber der er forståelse for dette. Og bliv endlig ved med at skrive, - det er dejligt at få post!

Kære 0.A I dag har vi ikke lavet så meget, heldigvis. Vi har hygget os og leget og Maria og far har spillet skak. Vi har købt nogle flotte små punge og så har vi også købt nogle Barbie dukker. Vejret er fint, men i dag har det været meget blæsevejr, og mange skyer på himlen. Vi har hørt fra Karin at I har cyklet meget. I morgen bliver det lidt kedeligt, da vi skal i viceministeriet. Men de vil gerne se hvor godt vi har det, så der måske kan komme flere børn til Danmark fra Bolivia. Knus Maria og Christina

1692
1692
1692
1692
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System