8. oktober 2009

Publiceret: 08-10-2009 22:00

I dag har mormor og bedstefar været på marked i La Paz for at købe lidt ind; bukser, t-shirt og gaver. Vi andre har været i Zona Sur, også for at handle. Vores indkøbstur resulterede i 1 par sko og 1 par støvler til hver af pigerne, 2 par sko til Sebastian, 1 par sko til Rikke og 1 par sko til faren også (pris 1.135 bs = godt 800,- kr.) Derudover købte pigerne hver en My Little Pony og Sebastian købte en racerbane, for deres egne opsparede penge.

En rigtig god dag, hvor vi igen har hygget og slappet af (som man nu slapper af, når man er på indkøb med tre piger og man er hankønsvæsen...)

Men for alle fodboldinteresseret er den største nyhed i dag: VI HAR FÅET BILLETTER TIL LANDSKAMPEN MELLEM BOLIVIA OG BRASILIEN!!! Kom igen, derhjemme! - Kampen spilles på søndag kl. 16:00 lokal tid.

Ellers har vi ikke lavet så meget i dag. Vi spiste tidligt aftensmad, og slapper nu af med lidt DVD og Boliviansk fjernsyn, inden den store udflugtsdag i morgen; Titicaca søen. Der vil derfor være stille mht. dagbogsskriveriet de næste par dage, men vi vender stærkt tilbage på lørdag, med billeder og beskrivelser af turen til Lake Titicaca.

Godnat og sov godt!

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System