1. juli 2017

Publiceret: 02-07-2017 05:17

Endnu en stille og rolig dag på Aparthotel Camino Real. Heldigvis var Sebastian nu så frisk, at han kunne komme med ned og spise morgenmad i restauranten på hotellet. Den er som sidst rigtig lækker, med dejlig frisk frugt, brød enmas, friske juicer og ikke mindst omeletmanden...uhm.

Dagen tilbragte vi i lejligheden med hygge, gode bøger, middagslur og spil. Vi har købt et nyt spil Trivial Persuit, med Harry Potter tema, men Morten konstaterede hurtigt, at det måtte være for Harry Potter nørder, men det gik nu alligevel og Sebastian vandt... Hvem mon svarede rigtigt på færrest spørgsmål ?
Aftensmaden blev indtaget på La Tranquera. Burger og kylling i mange afskygninger, vi tør endnu ikke begive os ud i de lækre bøffer, det tager for meget ilt fra hovedet at fordøje sådan en.

Alle er stille og roligt ved at blive bedre til at takle højden, men vi er overraskede over, at alle 3 børn også er ramt  denne gang. Sidst vi var her, fes de rundt allerede første dag og var på intet tidspunkt mærkede af højden. Nu går de langsomt, som forældrene og bliver forpustede selv ved en kort gå tur. Sebastian især har været mærket, nok også på grund af det grimme døgn med opkastsyge. Men nu er alle ved at være på benene og vi er snart ved at være klar ti at se os omkring i La Paz og omegn. 

Morgen udsigt fra værelse 901
Morgen udsigt fra værelse 901
Morgenmad
Morgenmad
Morgenmad
Morgenmad
Omeletmanden
Omeletmanden
Der spilles Harry Potter Trivial - på engelsk!
Der spilles Harry Potter Trivial - på engelsk!
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System