11. juli 2017

Publiceret: 11-07-2017 16:25

En af de dårlige dage ...

For det første vågnede Rikke med MEGA meget tandpine, trods besøg hos tandlægen, dagen før og indtil flere piller, både fra det medbragte medicinskab og det jeg kunne hente hos "Farmacia".
Men hun fik dog fat i tandlægen, som kunne se hende kl 15:00.

For det andet havde vi om formiddagen fundet ud af at det var nødvendigt med en politirapport/-anmeldelse for at kunne få forsikringen til at dække Christinas trolley, med indhold (bl.a. en helt ny Microsoft Surface Laptop til 12.000, - som hun havde købt for sine konfimationspenge).
Så jeg kontaktede Ricci, for at høre om hun kunne være behjælpelig med at fremskaffe en sådan rapport.
Ingen problem, hun ville komme om 20 minutter! - det blev så nærmere 1 time, - men pyt med det, det vigtigste var at hun kom.
Hun var dog lovlig undskyldt da hun skulle flytte til ny lejlighed, i morgen og derfor var igang med at pakke.

Og så har jeg næsten ikke lyst til at skrive mere, for det der skulle have været et hurtigt visit på Policia Turistico, blev til endnu en ørkenvandring i La Paz Lufthavn. Polititet ville nemlig ikke lave en rapport med mindre vi fik lidt flere informationer fra SABSA!!!

Fem timer blev det til i dag, og efter godt 3,5 time var vi virkelig tæt på at få trolleyen at se, da vi fik at vide at den havde sat sig fast i skanneren, mens vi havde sendt vores bagage igennem, og derfor ikke var kommet ud sammen med resten af vores bagage i torsdags. Men der var nogen som havde fundet den og det var skrevet i en bog, og der var også nogen som havde fået den overleveret, - SÅ YES det var første lyspunkt.

Dette lys blev dog hurtigt slukket, da de sikkerhedsvagter som havde stået for overdragelsen af trolleyen, lige pludselig ikke kunne finde det sted i bogen hvor det stod, at de havde modtaget den? !%&%ARGHHHH.

Vi endte med at være 8 mand, 6 mand fra SABSA + Ricci og jeg, på et lille kontor for at gennemse 3 timers videooptagelser (godt nok i 4 x speed), uden rigtig at kunne finde ud af om trolleyen havde forladt ankomstområdet eller ej.

Det endte med at Ricci, skældte dem ud, og fortalte at hun ville gå til både radio, TV og internettet, for at fortælle hvor inkompetente lufthavnen var og specielt sikkerhedsvagterne. Det skabte røde øre, men altså ingen trolley.

Så nu vil Ricci kontakte dem igen i morgen, samt, i samarbejde med en advokat, finde ud af hvad næste trin bliver.
Ricci er i hvert fald fast besluttet på at den trolley skal findes, - eller erstattes af SABSA.

Jeg tvivler på at den bliver fundet, da de to af sikkerhedsvagterne, helt sikkert har noget at skjule. Hvilket også Ricci mente.
Men bare vi kan få en politirapport, så er vi glade.

Og så det positive: Rikke kom til tandlægen kl. 15:00 og det viste sig at der var betændelse i tanden ved siden af den som blev behandlet i mandags. Så det blev til en hård omgang hos tandlægen med efterfølgende højdosis penicillin, hvilket heldgvis har gjort at Rikke nu har det meget bedre.
Håber virkelig at hun er klar til en lille udflugt i morgen, da ungerne kun har været på hotelværelset siden mandag eftermiddag.

Godnat fra La Paz

Ingen billeder i dag - desværre.

Fra før Rikkes tandpine, - hun er dælme da dejlig min kone
Fra før Rikkes tandpine, - hun er dælme da dejlig min kone
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System