12. juli 2017

Publiceret: 12-07-2017 17:27

Det er måske lidt trivielt at starte flere dages dagbog med "i dag er der ikke sket så meget ..."

Men sådan har det faktisk (også) været i dag:
En tur på den legeplads som vi har besøgt hver gang vi har været i Bolivia, og som altid har været super flot.
Og en tur til tandlægen med Rikke, for at få pudset den nye krone til, så hun forhåbentlig snart kan tygge uden smerter.

Vejret til gengæld har været noget af det bedste (hvis ellers meget varmt er godt), vi har haft. Vi havde taget alt for meget tøj på, da vi skulle ud.

Turen til legepladsen, Laikakota, som ikke ligger særlig langt fra Hotellet, tog vi i taxa for ikke at få pulsen for højt op, mest for Rikkes vedkommende, da det dunker noget i gebisset.
Ved ankomsten til Laikakota lignede alt sig selv, men hold nu op hvor er der, også her, blevet reduceret i kvadratmeterne. Vi havde håbet lidt på at vi kunne tage en runde ved alle de rutchebaner, som Maria, Christina og Sebastian elskede da vi var her i 2009, så vi kunne lave nogle sjove før- og efter billeder.

Men (for de indviede), så var Krokodillen der ikke mere, og den yderste del af Laikakota, hvor man kunne stå og betragte hele byen i næsten 270 grader, var også blevet lukket. Så det eneste der var tilbage var den store rutchebane, og så en masse mindre legeredskaber for de helt små børn op til 5 år.
Så igen en lille skuffelse, men til gengæld fik vi en god gåtur fra Laikakota og tilbage til hotellet. Så ungerne blev luftet i dag.

Tandlægebesøget gik godt og den nye krone blev slebet til efter gårsdagens rodbehandling. Så Rikke har fået det lidt bedre, men er stadig meget mærket af tandpinen. Hendes venstre kind er hævet voldsomt, og det dunker meget i kæben. Hun har fået noget penicillin, og så har "doktoren" også noget stærkere med, hjemmefra, i tilfælde af at det skulle blive værre igen, hvilket vi ikke håber, da vi gerne skulle nå at se lidt mere af La Paz inden vi tager hjem.

Lidt billeder fra dagen i dag (og 2009) blev det til, men altså ikke meget. Desværre ikke nok til galleriet.

Godnat fra La Paz

Den gang i 2009
Den gang i 2009
Nu i 2017
Nu i 2017
View fra Laikakota - vores hotel ligger lige i midten af billedet med "grønne kanter"
View fra Laikakota - vores hotel ligger lige i midten af billedet med "grønne kanter"
De smukke unge mennesker
De smukke unge mennesker
Luksus vs slum
Luksus vs slum
I rigtig god form - 3.800 meters højde og så løber han opad
I rigtig god form - 3.800 meters højde og så løber han opad
Vi blev forpustet bare ved at gå op af disse trapper
Vi blev forpustet bare ved at gå op af disse trapper
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System