13. juli 2017

Publiceret: 13-07-2017 03:19

Endelig en dejlig dag i La Paz

Jeg er bare så stolt af min vedholdende, tålmodige seje mand !
Morten og Ricci tog kl 12 igen på en tur til lufthavnen for at forfølge vores kuffert. Vi havde brug for en politianmeldelse af episoden og det har vi endnu ikke kunne få lov. Men efter endnu en lang odysse og møde med chefer mm der alle forsøgte at vaske hænder i lufthavnen, endte det med at Morten talte med store bogstaver tålmodigt og på flot engelsk. Hvorefter de alle blev noget mundlamme. Ricci kontaktede en journalist på national tv, da hun mener at den behandling vi har været udsat for i lufthavnen er dybt pinlig for Bolivia og La Paz. 
summasummarum: Morten og Ricci fik lavet en anmeldelse til politiet og en betjent lovede at forfølge denne tyveri sag YESS, i morgen skal min seje mand i national tv for at forklare forløbet og nok også snakke lidt godt om international adoption, som de håber snart at få igang igen. 

WOW Ricci og Morten er et godt team.

Christina, Maria, Sebastian og jeg havde idag en aftale med Pamela fra børnehjemmet om at få købt mælk til babyerne for nogle penge der er blevet doneret af vores skønne venner. Desværre måtte Pamela melde afbud da der idag har været optog gennem hele byen af skoler, elever og skoleorkestre. Dette blokerede gaderne helt, men var en stor fest for byen.
Vi besluttede os for at tage en tur til Plaza Abaroa for at se lidt på løjerne. Wov hvor er det bare nogle flotte og dygtige børn der er her i Bolivia. En rigtig flot og spændende oplevelse.

Efter en lækker frokost på stamcafeen cafe Aleksander, gik vi på børnehjemmet for at lave aftale med Pamela om hvornår vi skulle købe mælken og efterfølgende har vi i familien Nyborg besluttet at vi vil holde en lille fest på børnehjemmet for børn og voksne. Vi har derfor sammen med Pamela været ude og bestille lækre kager til i morgen og købt cacaomælk til alle børnene og vi glæder os vildt til festen.

Bedst af alt var, at der også idag var tid til et lille besøg hos de vidunderlige børn på Sala Bebe, der var gensyns glæde og den gik begge veje.
Der blev krammet, snakket og hygget meget.  Hvor ville vi gerne smugle en lillesøster med hjem i kufferten. 
Vi fik også god tid til en snak med søster Rosario lederen på børnehjemmet og pludselig dukkede en lille elskelig dame op, det var tydeligt at alle børnene var vilde med at komme hen til hende. Hun må kunne noget specielt, da der ikke er mange børn i Dk der er vilde med at komme til tandlægen. Det viste sig at hun var tandlæge på børnehjemmet og hun genkendte straks Maria og Christina. hun huskede dem tydeligt og var imporneret over deres flotte hvide smil. Da hun så dem sidst var det jo med små brune fortænder, der var halvt forsvundet pga caries. Hun roste alle vores børns smukke smil, anbefalede dem at huske tandbørsten x 2 dagligt fortsat og derudover at arbejde hårdt i skolen for at få en lykkelig fremtid. Sød klog dame !

Morten kom tilbage til hotellet kl 19 og så havde han virkelig fortjent en stor fed bøf. Den blev nydt i hotellets dejlige restaurant. 

Et stort glad godnat fra La Paz skal lyde fra os alle.

Se flere billeder her

Skolebørn
Skolebørn
Og et orkester
Og et orkester
Unge mennesker
Unge mennesker
De er dejlige
De er dejlige
Tandlægen kunne huske Maria og Christina
Tandlægen kunne huske Maria og Christina
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System