2. juli 2017

Publiceret: 02-07-2017 14:49

Endnu en stille og rolig dag, men vi kom trods alt undenfor hotelværelset i dag.

Til trods for at vi ikke har lavet en disse de seneste dage, og da specielt ikke om natten, når Sebastian ligger i smørhul, - så måtte jeg i morges konstaterer at min hvilepuls om natten er 20 slag højere end i DK. Det siger jo en del om hvilken belastning højden har for det fede danske korpus.

Dagen begyndte med en gang morgenmad i restauranten og derefter en 1 times slappe-af-tid på værelset, for at vente på at temperaturen skulle stige en smule og skyerne skulle forsvinde fra himlen, så solen kunne skinne igennem. Og så var det tid til en lille tur udenfor.

Ungerne var ikke meget for at skulle slippe iPad og telefon, men ud skulle vi!
Vi tog en taxa til Plaza Avaroa (som vi i 2004, da vi hentede pigerne, var på mange gange). Denne Plaza ligger tæt ved børnehjemmet, og vi tænkte at det ville være en god og blid start for Sebastian mht. det kommende besøg på børnehjemmet.
Han er meget nervøs for hvad han skal ind og opleve.

En del er forandret ude fra, - bl.a. er der blevet malet et flot vægmaleri på muren ind til børnehjemmet og porten har fået en fortjent gang "lak", - så det bliver spændende at se hvorledes der ser ud indvendigt. Vi ved stadig ikke hvornår vi skal besøge Carlos de Villegas, da vi ikke har hørt fra Ricci (Adoptionsbureauets kontaktperson i La Paz) endnu. Men fra de andre familier som bor på vores hotel (vi har mødt 2 familier; en familie med 2 adoptivbørn fra Carlos og en far og søn der er på "mande-tur"), skal vi regne med at Ricci er hurtig på aftrækkeren.

Efter besøget udenfor børnehjemmet gik vi ned på en af vores stamcafeer: Alexander og fik lidt frokost. Det var mega hyggeligt og straks var Sebastian i meget bedre humør og ikke så nervøs mere.

Herefter slentrede vi hjem med ca 2 km/h, da almindeligt dansk tempo ville have slået os gamle ihjel. En tur omkring det lokale supermercado og så op på hotelværelset for at læse lidt (vi skal holde Sebastian til ilden mht. læsning, ellers får han aldrig brudt den "kode")

Aftensmaden indtog vi også i hotellets restaurant, det blev kylling over hele linjen; Brocheta de Pollo (kyllingespyd) og Aqua, og Rikke og jeg dristede os til at tage et glas hvidvin, lige for at tjekke at bivirkningerne af Diamox pillerne var forsvundet; når man tager disse piller smager alt med kulsyre inkl. vin og andet godt forfærdeligt. Og det var de heldigvis!

En dejlig dag er nu slut og så er det spændende om dagen i morgen byder på opklaringen af mysteriet om den forsvundne håndbagage. Vi skal til lufthavnen i morgen kl. 08:00.

Godnat fra La Paz.

Se også galleriet for flere billeder

Hogar de Ninos, Carlos de Villegas (børnehjemmet)
Hogar de Ninos, Carlos de Villegas (børnehjemmet)
Karussel foran børnehjemmet til aflevering af spædbørn
Karussel foran børnehjemmet til aflevering af spædbørn
Frokost på Cafe Alexander
Frokost på Cafe Alexander
Artist i trafikken, han hængte snoren op hver gang der blev rødt lys
Artist i trafikken, han hængte snoren op hver gang der blev rødt lys
Aftensmaden i restauranten
Aftensmaden i restauranten
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System