11 juni 2004

Publiceret: 12-06-2004 00:01

Ja som I kan læse af overskriften er det ikke dagen hvor der er sket det vilde. Vi har været hjemme, næsten hele dagen. Derfor er der heller ikke så mange billeder, men tilgengæld et par videoklip.

Morgenen startede som morgenen før: pigerne var drivvåde og vågnede kl. 7.00. Enten giver vi dem for meget at drikke eller også er bleerne hernede bare ikke gode nok! Vi tror mest på det sidste. Nå men efter et hurtigt bleskift i pitten, havde vi en pragtfuld time i dobbeltsengen, hvor det sjoveste var at kravle ned og blive løftet op igen ca. 250 gange! Far Morten følte sig ikke helt influenza-fri, så tempoet var ikke det sædvanlige, og kuløren var heller ikke for god. Da Rikke i går havde været alene afsted med pigerne, og haft rigeligt at se til, bestemte vi os for at tage en hjemme-formiddag, - og det var bestemte ikke en dålig idé efter Marias og Christinas humør at dømme.

Middagsmaden blev serveret kl. 11.10 (som sædvanlig) og kl. 11.30 forsøgte vi at nedlægge pigerne med en sutteflaske. Men denne gang gik det ikke så nemt! De var åbenbart ikke trætte nok til en middagslur, syntes de selv! Men forældrene mente noget andet! De blev til ca 40 minutters kamp for at få ro, men om der er blevet sovet, er vi ikke helt sikre på. Det kan højst dreje sig om ½ time. Men Morten kunne tilgengæld godt sove! Han fik en ordentlig lur fra kl. 13.30 til 14.30, og blev vækket af alle pigerne i sengen. Nu skulle der hoppes og "pøles" oven på far og så skulle vi ud at opleve noget!

Vi trak i zapato´erne (sko på spansk) og gik den laaaaange vej op til Plaza España for at lege på legepladsen. Når vi skriver laaaange er det fordi at Maria og Christina selv fik lov at gå hele vejen, - de skulle køres trætte, så ikke fik samme bøvl med at få dem til at sove til aften. Maria var ikke helt tilfreds med selv at skulle gå, men faren holdt ved! Christina var derimod vældig med på den og sang hele vejen derop.

Efter et par timers leg, gik vi tilbage igen (samme seance som sidst: Maria vræææææl og Christina: la-la-la-la). Da vi var på vej ned opdagede vi at huset lige overfor legepladsen hed "Maria Cristina" (godt nok uden h). Det var da meget skægt,- syntes I ikke også det???

Inden aftensmaden skulle pigerne i bad, de trængte denne gang! Det er dejligt at se dem plaske i vandet og virkelig nyde det, specielt når de kommer til at bo så tæt på havet i Danmark. Aftensmaden blev en gang sammenkogt til Christina og Maria og en gang take-away til Rikke og Morten. Da aftensmaden var spist så vi lige familie-hilsenerne endnu en gang. Nu kan de også sige "olde" og "Stevie", - det kniber stadig med farmor og morfar, men vi træner dagligt. Sengene blev indtaget kl. 18.00 med en sutteflaske. Belært af de sidste par morgener, var flaskerne kun halvt fyldte, men det tog tilgengæld lidt længere tid at falde i søvn.

Vi har i dag talt med Ricci (AC´s kontaktperson), som fortalte at det sidste retsmøde er på mandag kl. 10.00 og at vi om eftermiddagen skal have lavet ID-kort til pigerne. Tirsdag skal vi omkring politiet og have lavet pas og samme dag skal vi til imigrationsmydighederne for at få lavet visum. Onsdag skulle vi så kunne besøge Den Danske ambassade for at få lavet opholdstilladelse til Christina og Maria. Alt dette er selvfølgelig med forbehold, - det er jo Bolivia... Men hvis tidsplanen holder, skulle vi kunne rejse fra Bolivia sidst i næste uge.

PS: Vi trænger snart til en gang rugbrød med leverpostej, nye danske kartofler, jordbær med fløde, dansk sommervejr, ordnede forhold i trafikken, gode hovedpuder, vores elevationssenge, Stevie ... Men tilgengæld nyder vi også tiden med Christina og Maria og det meget venlige folk i Bolivia.

1599
1599
1599
1599
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System