13 juni 2004

Publiceret: 14-06-2004 00:01

I skrivende stund er der under 15 timer til at Margarita kommer til at hedde Christina Margarita Nyborg Nyborg og Guadalupe kommer til at hedde Maria Guadalupe Nyborg Nyborg (det er ikke en skrivefeljl med de 2 x Nyborg, børnene får altid først farens efternavn og derefter morens). Det er bare så spændende og så ufatteligt: I morgen bliver de virkelig VORES - og ingen andres! De skal fremover bo i Danmark, Asdal! - er det ikke bare underligt at tænke på? - det synes vi i hvert tilfælde!

Der er ikke sket det vilde i dag. Vi gik efter morgenmaden ned til Plaza Avaroa hvor Rikke og pigerne fodrede duer til den store guldmedalje. To hele poser majs blev smidt for føderne af pigerne og så kan det nok være at der kommer duer til! Mens alle pigerne fodrede duer gik Morten på internet-café for at lægge gårsdagens beretning og billeder på hjemmesiden. Til frokost fik vi den hidtil dyreste, men til gengæld også den dårligtse i vores nu 16 dages ophold i Bolivia. Det smagte renudsagt som om det var opvarmet fra dagen før, - selv Maria og Christina midstede hurtigt appetiten (og det siger ikke så lidt!).

Vejret i dag har været utrolig godt, hvilket også har betydet at middagsluren ikke blev så lang, selvom pigerne var meget trætte. Der var simpelthen tropisk i soveværelset! Dette har betydet at der har været lidt mere ynk i stemmerne resten af eftermiddagen og aftenen.

Efter middagsluren tog vi for gud-ved-hvilken-gang på marked igen. Denne gang blev vi kørt til Mercado Uyustus. Man siger at hvis ikke man kan finde det man søger på dette marked, findes det ikke i Bolivia. Og hold da op hvor var der meget; lige fra stegepander til sytråd og DVD´er til kosmetikvarer, ALT kan købes på dette marked. Vi gik i dag efter hatte og bleer til pigerne og indpakningspapir til gaverne som vi skal give til Dommeren i morgen. Men det skulle være en kort tur, da vi alle skulle være friske og veludhvilede til den store dag i morgen. Det blev det også, - vi var allerede hjemme kl. 17.30. Belært af sidste hektiske morgen før mødt på børnehjemmet, besluttede vi at give pigerne et bad før aftensmaden. Herefter fik Christina og Maria serveret lækker grønsags og kartoffelmos gryde (ja en lille omskrivning af den kendte menu kartoffelmos med grønsager), og som noget nyt fik de yoghurt til dessert.

Kl. 19.00 blev pigerne puttet. Og i dag var de meget trætte, - der var ro 10 minutter efter at de blev lagt i sengene. Nu håber vi bare at de sover igennem og ikke holder os vågen hele naten, da vi gerne vil være 100% klare i hovederne i morgen.

Der er i dag gået total kuk i det med Mama og Papa for pigerne. Vi har vist været for ivrige med at få dem lært hvem der var hvem, - så nu stopper vi den leg! Nu må det komme i det tempo som Maria og Christina føler er det rigtige. Så kære bedsteforældre I skal nok ikke regne med mere end et HEJ, når vi kommer hjem.

Mere er der ikke sket i dag, men for at repetere programmet for vore sidste dage i La Paz kommer her et lille resume: Det sidste retsmøde er på mandag kl. 10.00. Om eftermiddagen skal have lavet ID-kort til pigerne. Tirsdag skal vi omkring politiet og have lavet pas og samme dag skal vi til imigrationsmydighederne for at få lavet visum. Onsdag skulle vi så kunne besøge Den Danske ambassade for at få lavet opholdstilladelse til Christina og Maria. Alt dette er selvfølgelig med forbehold, - det er jo Bolivia... Men hvis tidsplanen holder, skulle vi kunne rejse fra Bolivia sidst i næste uge.

1601
1601
1601
1601
1601
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System