16 juni 2004

Publiceret: 17-06-2004 00:01

Ja som I kan læse af overskriften, var det en rigtig dejlig morgen, - pigerne vågnede langsomt og vi hyggede os lidt i sengen. Morgenmaden blev efterfulgt af endnu mere råhygge på gulvet med alt "legetøjet" spredt over hele lejligheden! Og badekaret fik anvendelse som et knald hamrende godt legeredskab, der blev båret og trukket fra rum til rum, - nogen gange med noget i andre gange uden (når der intet var i var det fordi indholdet var blevet "dumpet" i et andet rum). Ja vi kunne sidde helt stille og drikke morgenkaffe (i ca 10 minutter) og bare betragte vore dejlige piger! Det er lykken!!!

Lykken blev dog sidst på formiddagen lidt "skåret": Christina faldt og stødte hovedet ind i kanten af sofabordet og fik det man kan kalde "enhjørninge status". Men hun er en gæve pige og det tog kun 2 kiks og lidt trøst hos moar, så var den sag ude af verden igen.

Apropos hjemrejse-planerne, ringede Morten til FDM "Travle" for at få en status på billetterne. Aktuelt ser det nu således ud: De arbejder meget hårdt på at få os hjem så tidlig som muligt, men mener der er størst sandsynlighed for at komme fra La Paz den 22. juni, dog med den lille hage at vi så skal tilkøbe Business Class billetter fra La Paz til Sao Paulo (ekstra kr. 3.500,00 pr voksen, - men "det skider vi rockere på"! bare vi kan komme hjem snart!!) Men som de har fortalt os i dag arbejder de kraftigt på at få os hjem før og til "normal pris". I morgen ved middagstid ved vi mere om alt dette. Og så får I nok besked en gang, - skal vi sige lørdag!! (ha ha).

Vi havde også kontakt til Den Danske Ambassade i La Paz for at aftale tid for udarbejdelse af Opholdstilladelser for Maria og Christina. Vi skulle møde på ambassaden kl. 11.00 i morgen. Dog var der lige et "lille" problem: Ambassaden havde ikke modtaget "Bevilling fra Statsamtet", - hvilket er et dokument der giver os ret til at tage pigerne med hjem!!!! - Så kan det ellers nok være at Hr. Nyborg røg op i det røde felt!!! Det kan da ikke passe!! Efter at have sundet sig kørte Morten ned på Internet-caféen og sendte en venlig, men bestemt mail til AC om at få dette bragt iorden, senest kl. 10.00 torsdag den 17. juni 2004! Og det er vi sikre på at AC nok skal efterleve,- ik´ AC? Nu viste det sig at det slet ikke var AC´s skyld, men AMTET der havde klokket i det ogikke faaet papirerne sendt!!! Saa undskyld til AC!!

Da pigerne sov til middag kørte Morten ned til "Migracion" for at hente Christinas og Marias nye pas og ID-kort. Det er nogle kanon billeder der er i både passene og på kortene. Man får lidt kuldegysninger, når man læser det navn der står i passet: "Nyborg Nyborg". Ja det er så vores børn!!

Sov og sov er nok så meget sagt, for da pigerne endelig var faldet til ro, kom der to gardin-mænd, for at reperere to af de gardiner der IKKE var noget galt med! Og det ene var selvfølgelig i det værelse hvor Christina og Maria "skulle" sove. De to gardiner som kunne trænge til et eftersyn er stadig i uorden! Men forfra med pigerne...

Eftermiddagen var næsten uden program, - men ufattelig hyggelig! Vi tog efter lidt dasen op på Plaza España og købte en is og gyngede i 30 minutter (... og hvem havde troet at Morten nogensinde ville have haft tålmodighed til dette??, - så lang tid uden action!). Lidt indkøb i Ketal (Supermercado, - som er meget billigere end Zatt, - og et andet plus er at de fører mærket HARIBO!!) derefter hjem til et dejligt bad for pigerne, og en gang aftensmad. Det skal lige siges at vi har været utrolig stolte af vores piger i dag; de gik selv hele vejen op til Plaza España og hjem igen, uden brok!! De har i det hele taget været utrolig glade og veltilfredse hele dagen!

Vi er begyndt at savne jer alle en lille smule, og derfor er ventetiden også ved at blive lidt lang! Men vi tror og håber på at FDM kan få os hjem meget snart!

GODNAT FRA LA PAZ

1604
1604
1604
1604
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System