29 maj 2004

Publiceret: 30-05-2004 00:01

Fredag den 28. - lørdag den 29. maj 2004

Så er vi landet efter 27 timer i fly og lufthavne... Det er gået over al forventning med rejsen, det har slet ikke føltes som en lang tur, men vi sov også næsten hele vejen fra Frankfurt til Rio (eller nærmere Morten gjorde).

Kl. 13.45 Boliviansk tid (19.45 dansk tid) ankom vi til La Paz Lufthavn. Straks vi var igennem "Migration" kom en drager for at hjælpe os med vores baggage, og det var faktisk rigtig dejligt for luften er lidt tynd. Men desværre glemte vi i al forvirringen en pose med gaver og vigtigst den DANSK - SPANSKE ORDBOG !!!!!! - nå men vi må kunne få en Engelsk - Spansk i morgen.

I lufthavnen var Ricci og Ms Melvyn klar til at tage imod med åbne arme og kindkys - de er utrolig søde. Dem kommer vi helt sikkert til at synes rigtig godt om. Ricci er vores kontakperson under hele opholdet og Ms Melvyn er vores advokat.

Vi er blevet indlogeret på Apart Hotel i centrum af La Paz, - det er ikke det vilde luksus, men der er en engelsk-talende reception som er utolig venlige og værelset er faktisk også helt fint. Udsigter er utrolig flot (se billederne).

... nå men nu kan vi heller ikke holder jer hen længere...

Vi kørte direkte fra lufthavnen til Børnehjemmet (Carlos Villegas) for at møde: Margarita (Christina) og Guadalupe (Maria) som er de dejligste, smukkeste, vidunderligste, kærligste og mest lækre børn man kan tænke sig!!!!

Vi blev ledt ind på et kontor og blev placeret i en sofa, efter at have hilst på børnehjemmest forstanderinde (vi har glemt hvad hun hedder, - men hun er også utrolig venlig), samt den pige (Isabella) som har besøgt Maria og Chrsitina, og har leget med dem. 10 sekunder efter (ja sådan føltes det...) kom DE IND PÅ KONTORET!!!!! Der var kontakt fra første sekund og vi græd slet ikke (i hvert fald ikke ret meget), vi var bare så glade og lykkelige og ville bare have dem med, med det samme. Men vi må desværre vente HELT til på mandag, hvor vi skal til det første retsmøde. Derefter er Maria og Christina vores!!! Som I kan se på billederne var de overhovedet ikke reserverede, vi havde kontakt med det samme og grinte og pludrede sammen alle fire. Efter et stykke tid tog de os i hånden og viste os ind på deres værelse, ja de nærmest trak os derind, og holdt meget hårdt fast i vores hænder (det var bare så dejligt!!). De 15 minutter vi havde på hjemmet var nu ved at være overstået og vi skulle sige farvel, - det var bare så svært, - og Maria og Christina ville faktisk også gerne have været med os, kunne vi mærke. De ville slet ikke slippe os igen. Men vi måtte sige ciao Maria og Christina, vi ses igen i morgen, og da kan vi være hos jer fra kl. 09.00 - 18.00 OG DET ER VI!!!!!!!!!

Alt i alt en af de ... nej DEN bedste dag i vores liv!

1586
1586
1586
1586
1586
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System