4 juni 2004

Publiceret: 05-06-2004 00:01

Ja det har været en fantastisk dag i dag! Pigerne har igen sovet ca. 11 timer i deres egen seng, - hvad siger I så? Morgenmad som sædvanlig og derefter en tur i badekaret, dog uden hårvask denne gang. Det er altså lige sagen (hvilket jo også klart fremgår af videoklippet fra den 2. juni). Efter morgenbadet blev tæppet bredt ud på stuegulvet og så gik der turbo i den! Der blev rigtig gået til den med farver, legoklodser, flasker og bøger. Og neeej hvor vi alle hyggede os. Krudtet er ikke blevet vådt natten over, men det lader til at der er kommet mere af det! Vi får virkelig vores sag for når vi når en uges tid eller to længere frem. Det bliver sikkert ikke "bedre" når vi kommer hjem, men så er vi jo heldigvis blevet bloddopet her i højden, så mon ikke vi har lidt mere energi de første, tjaaa 12 timer! Når vi nu snakker om højden, så er det klart at anbefale at tage DIAMOX hjemmefra. De tages 2 døgn før man skal i højden og derefter trappes der langsomt ned efter anskomsten (dette til oplysning for de adoptanter der følger med på siden, - I er velkommen til at kontakte os når vi kommer hjem på tlf: 96 24 90 24). Apropos andre adoptanter er linket til denne hjemmeside lagt på AC´s hjemmeside, - det er vi da glade for hvis det kan være til nytte for andre.

Nå men efter godt 2 timers leg, var det tid til den sædvanlige omgang middagsmad (for uddybning læs de andre dage) og efterfølgende putte-/skiftetid. Da pigerne var faldet i søvn gik Morten ned for at lægge de billeder på hjemmesiden som ikke kom med i gårsdagens beretning. Samtidig fik han også lige svaret på nogle mails vedr. arbejdet. Så det tog lidt længere end de sædvanlige 45 minutter. Morten tog lidt mad med hjem, og atter fejlberegnede vi tiden mht. indtagelse før "damerne"  vågnede. Men det er nu også meget hyggeligt at spise sammen. Vi skal nok passe på at dette ikke bliver en hverdags begivenhed da vi så skal trille Christina og Maria ombord i flyveren.

Nu var vi klar!!!! - Nu skulle der ske noget og det kunne ikke gå hurtigt nok. Afsted i en taxi til Planeta Azul i Zona Sur, som er en dejlig stor legeplads med rigtig mange gode aktiviteter. Det koster godt nok hele 10 bolivianos (ca 8,50 kr) for 2 børn (voksne er gratis), - men hvad ski´ skal der være fest så lad der være fest! Til information er Zona Sur den rige bydel, som ligger godt 300 meter længere nede end hvor vi befinder os. Man siger at jo mere ilt jo flere penge! På Planeta Azul tilbragte vi den næste time med at kaste med plastikkugler (ala dem der er i enhver Mc Donald) og køre på rutchebane (en lille en!! - rolig mormor og farmor det var ikke noget vildt!). Da øjnene begydte at klø pakkede vi rygsækken og forlod legepladsen. Vi havde hjemmefra printet siderne fra Bolivia-gruppens hjemmeside om hvad der er værd at besøge i La Paz og Zona Sur og derfor var vores næste mål: Chicco som er en børneudstyrsforretning (ja det er godt nok et langt ord!!) med kvalitets produkter, hvor prisen følger med. Men vi skulle simpelthen have nogle ordentlige sutteflasker, da kvaliteten af dem vi havde købt i Supermercadoen ikke var god nok. Derudover faldt vi over nogle meget praktiske No-spill Cups. Noget som er en nødvendighed når porcelænet flyver gennem luften. Nu stod vi så overfor dagens sværeste beslutning: skulle vi tage en taxi hjem med det samme og lave aftensmad i "hjemmet", eller skulle vi gå på Cafe Terrezzo som ligger lige overfor Chicco. Ja hvor svært kan det være, - Terezzo! Udsøgt service med børnestole og hele molevitten. Vi bestilte 4 x crepe med kylling og broccoli vendt i en dejlig ostesovs. Det smagte fantastisk. Morten har jo et motto: der er altid plads til en banana-split. Så vi bestilte to af slagsen til dessert. Og her måtte Morten komme til kort!! - Det er de største Banana-split vi nogensinde har set (se billedet). Jeg (Morten) er ked at sige det, men jeg måtte levne selvom Maria hjalp godt til.

Trætte og mætte prajede vi en taxi og kørte mod højderne. Taxi-chaufføren var vist ude på at sætte rekord på strækningen for det gik godt nok stærkt i svingene. (Her vil vi lige advarer sarte sjæle, som farmor og mormor, om indholdet af de næste linier). Taxi´erne i La Paz er ikke udstyret med nogen form for sikkerheds-udstyr! Air-back er en by i rusland og børnestole - ???????? eller sikkerhedsseler for den sags skyld. Men det er jo også utrolig billigt, så man taber jo ikke så meget på det (ironi - Mormor og Farmor).

Hjemme igen gik vi direkte på badeværelset og børstede tænder. Det er helt nyt for pigerne, som ikke er meget for det, men Colgate Barbie tandpastaen smager godt! Derefter en ren ble og så ca. 30 minutters Carton Network med en del gymnastiske øvelser for at holde sig længst mulig vågen. MEN VI GIR OS IKKE!!!.

Vi har godt nok skrevet det før, men I får den lige en gang til: Pigerne blomstrer virkelig og det er som om at vi er lige gode nu (næsten). Der synges og pludres helt vildt og meget frit! I dag har vi bl.a. lært at klappe-kage (se video-klip). Ja vi føler at vi bliver mere og mere en "rigtig" familie. Pigerne siger endnu ikke mor og far, - MEN de siger Mama og Papa og kan udpege os. Det varmer helt vildt!

Klokken er nu 20.30 og alt ånder fred og ro. Om lidt går Morten ned på internet-cafen og lægger denne historie på og så kalder dynerne også for nogle meget glade og lykkelige, men også trætte forældre.

1592
1592
1592
1592
1592
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System